Ga naar hoofdinhoud
5 redenen om nu je reis naar Zuid Afrika te plannen!

Dat wij Zuid-Afrika het mooiste, meest fascinerende en diverse land ter wereld vinden, steken we niet onder stoelen of banken. We vertellen je heel graag waarom je zo snel mogelijk jouw trip naar dit prachtige land moet plannen!

  1. Zuid Afrika is nu goedkoper dan ooit

Met de zwakke wisselkoers zijn de accommodaties, drankjes, maaltijden, benzine en activiteiten goedkoper dan ooit! Zo kun je écht alles doen wat je wil.

  1. Zie één van de zeven wereldwonderen: de Tafelberg

Als je Kaapstad bezoekt, kan je er niet omheen: de Tafelberg. De berg ligt op de westelijke kaap die uitkijkt over Kaapstad en omgeving. De berg is herkenbaar aan de platte bovenkant en is ongeveer drie kilometer breed. Je kunt de berg beklimmen, maar er is ook een kabellift. Vanaf de Tafelberg heb je een prachtig uitzicht over de stad en over de zee. Niet zo gek dat de berg in 2011 door New7Wonders verkozen werd tot een van de zeven nieuwe wonderen der natuur!

  1. Een ideale mix

Zuid Afrika is de wereld in het klein: je vindt er bergen, strand, cultuur en geschiedenis. Om welke reden je het land ook bezoekt, er is voor ieder wat wils. Van ontspanning tot het ontdekken van de bijzondere cultuur en geschiedenis.

  1. Het fijne klimaat

Omdat Zuid Afrika aan de andere kant van de evenaar ligt, zijn de seizoenen omgedraaid. Wil je de Hollandse winter met de regen en wind overslaan? Kom dan naar Zuid Afrika. Het is er lekker warm en de nachten frisser.

  1. Praktisch: geen jetlag, de voertaal is Engels, dagelijkse, rechtstreekse vluchten

Niet geheel onbelangrijk: je hebt geen last van een jetlag omdat je in dezelfde tijdzone blijft.

In Zuid Afrika is de voertaal Engels. Je zult niet snel te maken krijgen met communicatieproblemen wanneer je het land bezoekt. Kom je er niet uit in het Engels? Dan kun je altijd proberen om Nederlands te spreken. Nederlands heeft veel gelijkenissen met het Afrikaans!

Ben je al overtuigd? Geen gedoe met overstappen: KLM vliegt dagelijks rechtstreeks naar Kaapstad en Johannesburg.

Ben je enthousiast geworden? We helpen je graag met jouw onvergetelijke reis. Neem vrijblijvend contact op.

Back To Top