Ga naar hoofdinhoud

Wij willen alleen het beste voor Zuid-Afrika, de plek die we thuis noemen. Daarom zijn we al jaren actief betrokken bij de arme gemeenschap van Kurland Village. Sinds 2012 doneert Madiba Travel een deel van de inkomsten aan de Nederlandse stichting Friends of Kurland. Het is onze sociale verplichting om een bijdrage te leveren aan de lokale gemeenschaps initiatieven in de Westkaap. Doe ook mee en help ons om de leefomstandigheden in Kurland Village te verbeteren.

Neem contact met ons op of ga naar de website www.friendsofkurland.nl

If you tell me, I will forget
If you show me, I will remember
If you involve me, I will understand

De Stichting Friends of Kurland heeft al jarenlang een bijzondere betrokkenheid bij de gemeenschap in Kurland Village, gelegen aan de Tuinroute van Zuid-Afrika. Onze inspanningen zijn gericht op ondersteuning en groei van de gemeenschapsinitiatieven in The Crags.

Wil je ook meedoen, doneren of langskomen voor een bezoek aan Kurland Village, neem dan contact met ons op.

De Stichting Friends of Kurland heeft als doel om het dorp Kurland Village en zijn inwoners en met name de jongeren te helpen, ter ontwikkeling en verbetering van het welzijn van het dorp en haar inwoners. Samen met lokale held Pieter Janse van Rensburg wordt het geld dat via Madiba Travel bij de stichting terechtkomt, zorgvuldig besteed aan lokale projecten die wij samen met Pieter coΓΆrdineren.

Al onze reizigers helpen ook – direct en indirect – bij deze inspanningen. Alleen al doordat jullie een reis bij ons hebben geboekt help je mee de gemeenschap van Kurland Village te verbeteren, levens te verrijken, lokale projecten te financieren en een tastbaar verschil te maken in de levensomstandigheden van de bewoners van dit dorp. Elke euro die wordt gedoneerd, is twee warme maaltijden per dag waard. Alle hulp en donaties zijn niet alleen enorm welkom, maar ook gewoon meer dan nodig! Doneren kan op rekening NL89ABNA0611039982 ten name van Stichting Friends of Kurland.

Kijk voor recente verhalen uit Kurland Village op onze Facebook pagina of op de Friends of Kurland Facebook pagina. Hier zijn ook foto’s over Kurland Village te zien.

Kijk ook eens op https://www.kaapstadmagazine.nl/madiba-travel-kurland en op http://friendsofkurland.nl/ om een goed beeld te krijgen wat we allemaal doen in Kurland Village.

Friends of Kurland

Back To Top