Ga naar hoofdinhoud

Wij krijgen heel veel positieve feedback van onze reizigers en zijn daar uiteraard bijzonder blij mee. Dat betekent namelijk dat ons doel is bereikt; de reiziger is een geweldige reiservaring rijker. Lees hieronder de positieve reiservaringen van andere reizigers van de afgelopen maanden.

Neem contact met ons op als je meer reiservaringen wilt lezen.

 We hebben werkelijk een fantastische reis en tijd gehad waar we je van harte voor willen bedanken. Alles was perfect georganiseerd en we hebben volop genoten van onze tijd in Zuid-Afrika.
Philoméne, Sophie en Martijn
Februari 2020

We hebben genoten van een fantastische reis met drie generaties door Zuid-Afrika! De voorbereidingen verliepen uiterst plezierig door het persoonlijke contact. Marieke hield goed rekening met onze wensen en wist ons te overtuigen om soms andere keuzes te maken. De reis begon in Kaapstad om daarvandaan op zoek te gaan naar de big five in Amakhala. We hebben struisvogels en stokstaartjes gezien in Oudtshoorn, walvissen en dolfijnen gespot in Hermanus en prachtige wandelingen gemaakt in Tsitsikamma.

Familie Van Herwijnen
Oktober 2019

“Marieke, wij willen jou enorm bedanken! Dankzij Madiba Travel hebben wij een onvergetelijke reis gehad, bedankt daarvoor! Het is zo een bijzonder land met zoveel mooie landschappen om te zien en leuke dingen om te doen, echt heel tof allemaal!”.

Familie Tuijt
December 2018

”Wat is Zuid-Afrika een fantastisch land! Wij waren gelijk enthousiast. Dankzij Marieke van Madiba zaten wij op de meest fantastische plekken. De hotels waren allemaal even leuk en bijzonder. Zowel tijdens de Safari, in Stellenbosch en in Kaapstad. Wij gaan zeker terug naar Zuid-Afrika en zullen dan zeker weer contact opnemen met Madiba”.

Familie van Olderen
December 2019

“Dank Madiba Travel voor de heerlijke en perfect geplande reis die we hebben gemaakt. Na onze honeymoon hebben we nu de tweede plezierige ervaring met jullie in dit fantastische land. We will be back!”.

Familie de Bie
November 2018

Madiba travel heeft een onvergetelijke reis voor ons gezin samengesteld. Al onze wensen werden gehoord. De door hen geselecteerde locaties en route waren spot-on, waardoor we telkens weer blij verrast waren en ons overal thuis voelde. Het is zo fijn als je zo goed begrepen wordt en je in volledig vertrouwen de reis uit handen kan geven.

Joki Kolkert
Maart 2019

“We hebben een super tijd gehad! De combinatie van kindvriendelijkheid en een ongekende schoonheid. Van prachtige stranden, wijn, chocolade en ijs proeverijen in de winelands en de vele mooie cafés en restaurants waar de kids vrij kunnen spelen. De stad en natuur zo dichtbij is voor ons een perfecte combinatie!”.

Familie Beltman
December 2018

Om direct de eerste dag door te reizen naar Mackers was een goede keuze. Niet Johannesburg in, maar direct je eigen plekkie bij de rivier. We werden wel een beetje verrast door de frisse nachten, maar kamperen met een verwarmd bed, hoe luxe is dat! Bij de tweede plek, de Klaserie Safari River Lodge, werden we in de watten gelegd, prachtige game drives met een ervaren en enthousiaste ranger, zagen we het eerste echte wild en werden we zelf ook een beetje wild. Vooral de ontdekking van de luipaard s’ avonds, waarbij Vusi vol gas met zijn safiri-jeep de rimboe in reed om de luipaard nog beter in beeld te krijgen, was top.

Familie Luppes
Augustus 2019

Wij vonden het heel fijn om deze reis samen met Marieke te plannen, haar kennis van de accommodaties was super en ze kon goed inschatten waar we moesten zijn met onze 3 kleine kids. Vooral Ndaka lodge was waanzinnig en hopen we ooit nog terug te komen. Dank voor alle goede zorgen en voorbereiding!

Noortje de Leeuw
Maart 2019

Wat hebben we genoten van onze rondreis door Zuid-Afrika! Madiba (begeleidster Marieke) heeft onze reis tot in de puntjes verzorgd. De persoonlijke benadering, bereikbaarheid en professionaliteit maakten echt het verschil. Wij kunnen eenieder Madiba Travel aanbevelen. Onze reis was een feest! – Familie de Louw Nederland

Familie De Louw
Januari 2022

Madiba travel heeft voor ons ( 5 volwassenen) een rondreis samengesteld van West naar Oost Zuid Afrika.
Het allereerste contact was meteen bijzonder prettig en er werd heel goed opgepikt wat onze wensen waren.
Alles was tot in de puntjes geregeld. Hele mooie accomodaties, fijn reistempo, zeer afwisselend en verrassend.
Overal zijn we even gastvrij ontvangen, iedereen kende Marc en Marieke en waren vol lof over Madiba Travel en het goede doel ( Stichting Kurland) wat ze sponsoren. Marc en Marieke hebben echt hun best gedaan opdat het ons aan niets zou ontbreken. Dat is zeker gelukt! Nogmaals dank en  … graag tot een volgende keer.

Laura van der Have
Maart 2019

We kijken terug op een heerlijke vakantie in Zuid-Afrika, al moesten we die eerder afbreken. We zijn bijzonder blij met de hulp en service van Marieke. Wat heb je een goede smaak als het gaat om de accomodaties en ook de planning van de route was top. Maar zeker ook het relaxte gevoel dat we op iemand konden terugvallen bij vragen. Want die waren er als gevolg van de coronacrisis. Het gevoel overheerst de reis nog af te maken en dan weten we je zeker weer te vinden.

Family Stuijt
Maart 2020

Voorafgaand hadden we twijfels of Zuid-Afrika voor ons wel dé bestemming was voor onze honeymoon. Marieke heeft al onze overwegingen aangehoord, goed geluisterd en heeft ons weten te overtuigen. Samen met haar hebben we onze droomreis uitgestippeld. We zijn inmiddels een week terug maar genieten nog steeds na van al het moois dat we hebben gezien en gedaan. We hebben geen moment spijt gehad; Zuid-Afrika is een geweldig land! Madiba Travel, en in het bijzonder Marieke, bedankt voor het meedenken en organiseren van onze geweldige honeymoon!

Pim & Lidwi
November 2019

Onze reis was heel leuk, de locaties waren fantastisch, en jullie bereikbaarheid was perfect, zowel voor als tijdens de reis.

Patrick de Bouver
November 2022

Weer terug in het koude, donkere en natte Nederland kunnen (en willen ;-)) wij niet anders dan met een hele grote glimlach op ons gezicht terugdenken aan drie fantastische weken Zuid Afrika. Een prachtig land waar wij na drie vakanties te hebben doorgebracht nog allesbehalve op uitgekeken zijn. Heel veel dank Marieke voor je uiterst deskundige adviezen, het selecteren van prachtige kindvriendelijke accommodaties en het ontzettend prettige contact zowel voorafgaand aan, tijdens als na onze reis.

Familie Van Alebeek
November 2019
Een plezier om met jullie samen te werken | Myriam en Willy
We genieten nog na van onze geweldige reis: twee weken Namibië en een week Westkaap.
Het was al voor de tweede keer dat we beroep deden op Madiba Travel en ook nu weer was het een plezier om met jullie samen te werken’.
Je hebt onze wensen goed aangevoeld | Familie van Halm
Het was een heerlijke, geweldige, overweldigende, fascinerende en bijzondere vakantie. We hebben heel veel beleefd en gezien.  Veel verhalen om te vertellen en ervaringen die we nooit meer gaan vergeten.
Dank je wel voor de uitstekende samenstelling en organisatie van de reis. Je hebt onze wensen goed aangevoeld bij het maken van je keuzes. Het was allemaal perfect geregeld!
“Fantastische organisatie van een onvergetelijke reis” | familie Kostering

Heel, heel veel dank voor de fantastische organisatie van onze onvergetelijke reis naar Zuid-Afrika. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek via de app in 2019, de daaropvolgende voorbereidende gesprekken, en dat waren er aardig wat door de 2 jaarse break vd reis als gevolg van corona, tot de laatste vakantiedag een paar dagen geleden in Franschhoek, hebben we blind op jouw kennis, kunde en organisatietalent kunnen varen.

En we komen terug: het met eigen ogen zien van een wild luipaard staat nog op de lijst, een boottocht bij Kaapstad, de Panorama route, de route naar boven bij de Tafelberg, en, en, en ga zo maar door. Als het zover is melden we ons graag weer bij je Marieke! En ook dan gaan we graag weer met je iets drinken, we vonden het allemaal erg leuk je ‘in het echt’ te zien.

Marieke & Madiba Travel, heel veel dank nogmaals voor wat jullie ons hebben gegeven, een onvergetelijk cadeau en een koffer vol mooie herinneringen.

We komen zeker nog eens terug | Familie Smit
Voor de tweede keer heeft Marieke Uphoff een geweldige vakantie voor ons in Zuid Afrika geregeld! Als geen ander weet zij de mooiste plekjes te vinden. Wij zijn inmiddels enorm onder de indruk van Zuid Afrika, de natuur, het klimaat, het heerlijke eten.
Alles was tot in de puntjes geregeld. Marieke was altijd bereikbaar en als er iets aan de hand was stond ze direct voor ons klaar met raad en daad. Hoe fijn om zo in een ver land te verblijven, onder begeleiding van zo’n lieve, betrouwbare en behulpzame reisbegeleidster. Wij zijn Marieke enorm dankbaar voor alles wat ze voor ons heeft gedaan. We kijken terug op prachtige momenten, deze keer in Kaapstad, Stellenbosch en Franschhoek. We waren er te kort om alles te kunnen zien en we komen zeker nog eens terug!
Geen enkel moment maakte COVID onze reis onmogelijk | familie Peters

Net terug van een fantastische veelzijdige reis uit Zuid-Afrika! Vooraf leek het wat spannend om tijdens de covid tijd naar een oranje gebied te reizen: belemmerd dat onze reis niet? Gaat het wel goed met de testen? Zitten we daar straks niet vast? We zijn echter heel blij dat we tóch zijn gegaan. Het was juist erg speciaal omdat het bij alle trekpleisters super rustig was. Dat maakte het reizen erg relaxt! Daarnaast hebben we op geen enkel moment het gevoel gehad dat iets door COVID onmogelijk was. Het was fijn om Marieke als back up te hebben. Ook kregen we elke dag super leuke tips. Kortom: aanrader!

“We willen graag positieve ervaringen delen” | Rene en Margot

Wij hebben mede dankzij jullie een waanzinnig geweldig reis gehad.. is alweer even geleden (maart dit jaar) maar altijd hebben we gezegd dat we een recensie willen schrijven over onze fantastische reis mede dankzij dus jullie geweldige locaties, support enz enz.. we doen niet snel aan recensies maar voor deze reis, die was voor ons te bijzonder mooi, willen we heel graag onze super positieve ervaringen die we met jullie hadden delen met andere mensen.

Heel erg bedankt! | Familie Léonard België

Juist voor de coronacrisis vertrokken we naar Zuid Afrika. Marieke had voor ons een prachtige reis uitgestippeld. We beleefden prachtige momenten toen we in Drakensberg waren. Daarna reden we naar Ndaka Safari lodge. We zagen er giraffen, olifanten, neushoorns, leeuwen, een cheeta, hippo’s en nog veel meer. We leefden op een wolkje van geluk. Dan haalde de covid-crisis ons in en moesten we onze reis onderbreken. Marieke hielp ons door deze moeilijke periode. Ze was altijd bereikbaar en vond voor ieder probleem een oplossing. Dankzij haar hebben we 15 dagen quarantaine overleefd en zijn we veilig thuis geraakt. Madiba travel heeft ons dus niet in de steek gelaten zoals veel grote reisbureaus wel deden. Marieke is een zeer betrouwbaar en behulpzaam persoon. Daarom raad ik iedereen aan om met haar op reis te gaan. Heel erg bedankt Marieke.

Ondanks de gekke situatie hebben we een mooie reis gemaakt | Martijn en Karin

Wij willen je via deze weg nogmaals bedanken voor het meedenken tijdens onze vakantie! Het was heel erg prettig om te weten dat we ergens terecht konden mochten wij niet meer naar huis kunnen.

We hopen dat de corona crisis jullie niet te veel zal raken! We gaan als er straks weer een positief reisadvies komt jullie bij iedereen aanraden!

Een fantastische vakantie | Annette en Dorine
We hebben een fantastische vakantie gehad, mede dankzij al jouw goede zorgen! Zuid-Afrika is een prachtig land, waar we zeker nog een keer naar toe terug willen komen.
We hebben een heerlijke en fantastische tijd gehad | Rene and Elisabeth

Beste Marieke, het was fijn om je ‘life’ te mogen ontmoeten en dank ook voor de toelichting op de voorrangsregels bij de kruispunten en de lift naar de auto verhuur. Wat een goede zorgen en service!

Veel dank voor jouw hulp bij deze goede itinary! Een groot succes! | Familie Ter Kuile
Het waren leuke afwisselende locaties voor een reis met kleine kinderen.  We hebben vooral enorm veel heerlijke tijd als gezin gehad, actief in de buitenlucht en in het schitterende landschap en met super weer. Daar was het ons precies om te doen.
“Kortom we komen graag weer terug.” | Monique en Marius

Even een berichtje om je te laten weten dat we wederom een fantastische reis hebben gehad. De 2 weken leken wel een maand waardoor we een super relaxed gevoel hebben gehad tijdens onze reis. De locaties waren echt geweldig. Met name Africamps en Cederberg was werkelijk fantastisch! Ook ons laatste verblijf bij enorm lieve Dorie en Johan is goed bevallen, kortom we komen graag weer terug. Dank voor je goede verzorging en tips.

“De safari was echt helemaal te gek!!!” | Sacha en Marc

We zijn alweer schoon gewassen en uitgepakt in ons eigen huis en zitten heerlijk na te genieten. De safari was echt helemaal te gek!!! wat een ervaring wat een leuke mensen, en wat ontzettend mooi, dit gaan we zeker nog eens doen.

”Al met al kijken we terug op een zeer geslaagde reis!” | Paul & Heleen

Zoals beloofd komen wij terug op de fantastische Zuid-Afrika reis die jullie voor ons georganiseerd hebben. Prima idee om ons een uitgebreid boekwerk mee te geven. Wij hebben er vaak gebruik van gemaakt, veel is natuurlijk bekend maar sommige dingen waren voor ons handig. Wij vonden Buitenverwachting en Succulente in Robertson, een van de culinaire hoogtepunten. De ambiance van de locaties speelde natuurlijk ook een rol.  De lunch bij Tokara sloeg alles. Wij zaten aan een, door jullie gereserveerde, tafel aan het raam met geweldig uitzicht. We hebben heerlijk gegeten en gedronken; uitstekend advies. Dank jullie wel voor de goede organisatie en de vele tips.

”Het was een fantastische en gevarieerde vakantie” | Familie Taygun

Tijdens de kerstvakantie zijn mijn man en ik samen met onze drie kinderen (7, 10 en 12 jaar) op vakantie geweest naar Kwazulu Natal. We hebben door prachtige landschappen gereden en gevaren, ontzettend leuke game drives gemaakt, door de bergen gehiked en geziplined, heerlijk gegeten en gezwommen. Het was een fantastische en gevarieerde vakantie die helemaal tot in de puntjes geregeld was. Zelfs toen er even iets misging met de auto en we heel snel geholpen moesten worden was Madiba Travel er heel snel bij. Enig minpuntje was dat we op een gegeven moment toch weer terug moesten naar het echte leven.

”Dikke 10 geven wij hier voor!!!!!” | Walter en Irene

Kijken terug op een paar geweldige weken. Zo ontzettend veel gezien en gedaan. De verschillende locaties voor de overnachtingen had niet beter gekund. Iedere keer weer grote verrassing waar we terecht kwamen. De rondleiding door Kurland hadden we niet willen missen. Het was erg interessant en boeiend hoe Pieter een helder beeld heeft kunnen weergeven van hoe het leven er aan toe gaat binnen Kurland. Hoe de mensen daar denken en een indruk kunnen krijgen van hun leefstijl. Bedankt voor het samenstellen van onze reis. Dikke 10 geven wij hier voor!!!!!

”Het waren 2 prachtige en onvergetelijke weken” | Ellen en Yves – België

Wij zijn ondertussen al weer aangepast aan ons dagelijkse leventje, maar we denken nog elke dag terug aan de mooie reis. Die was fantastisch. Bedankt voor uw tips om Kalk Bay en De Kelders te bezoeken. In Hermanus hebben we geen walvissen gezien, maar in De Kelders wel (8 zelfs). De hotels waren prachtig. Het mooiste vond ik Franschhoek (daar had ik nochtans het minste van verwacht). Kortom, de reis was prachtig en super georganiseerd.

“We willen je echt heel erg bedanken voor het regelen van deze mooie reis!!!” | Familie Post

Dankzij Madiba Travel hebben we met ons gezin een fantastische 3-weekse reis gemaakt in Zuid-Afrika. Marieke wist alle mooie plekken en geweldige accomodatie’s. Ze heeft al onze wensen goed kunnen integreren zodat onze onze reis onvergetelijk werd. Daarnaast is het erg prettig dat er iemand is waar je op kan terugvallen in een land dat je niet kent. Alles was top georganiseerd; huurauto(’s), tussenvlucht, gidsen, accomodaties en zelfs een acuut tandartsenbezoek!! Dank je wel Marieke voor alle goede zorgen tijdens onze vakantie en de uitstekende voorbereidingen zowel via de mail als telefonisch!

“Dit bleek een schot in de roos te zijn” | Familie Kouwenhoven en Valstar

Marieke, wij hebben gedurende de reis meerdere malen contact met elkaar gehad, dus je weet al hoe enthousiast we zijn. Jouw betrokkenheid, jouw enthousiasme en bereidwilligheid zijn ongekend! Jij was de enige, die voorstelde om de reis “andersom” te doen; dus starten in Kaapstad en eindigen in Johannesburg. Dit bleek een gouden greep te zijn, want het weer werd steeds beter, maar ook het spotten van de dieren werd steeds mooier naarmate we naar het noorden reisden.

“Enorm genoten van dit fantastische avontuur” | Familie Van Elshocht – België

Het kleine stukje Zuid-Afrika dat we ontdekt hebben was gewoon prachtig! Bovenop de vriendelijkheid van de mensen, lekker eten en mooi weer( altijd zon gehad) maakt dit een ideale vakantiebestemming. Wij willen u enorm bedanken om deze mooie reis voor ons in elkaar te puzzelen. U hebt enorm veel rekening gehouden met onze behoeftes. Mochten we terugkomen ( hetgeen ik echt hoop) dan contacteer ik u zeker terug!

“Wat hebben we genoten van onze reis!” | Familie van de Velde

Wat hebben we genoten van onze reis in Zuid-Afrika! De afwisselende accommodaties en het goede advies van Marieke over wat wel en niet te bezoeken heeft daarbij goed geholpen, je kunt nooit alles doen. Ook het bezoek aan het township was indrukwekkend. Veel mooie natuur gezien en ook tijd om rustig na te genieten, heerlijk!

“Wat zijn we verwend geweest tijdens ons verblijf!” | Evelien en Steven – België
Marieke, het was echt een TOP reis! Zuid-Afrika heeft een speciaal plekje in ons hart! Dankjewel voor de goede service en de fijne communicatie. De reisgids die jullie doorstuurden was heel erg handig. We hebben er zeer veel informatie van kunnen gebruiken! We gaan Madiba Travel zeker aanraden bij vrienden en familie!
“Wat hebben we genoten van onze reis in Zuid-Afrika!” | Familie Van de Velde

Wat hebben we genoten van onze reis in Zuid-Afrika! De afwisselende accommodaties en het goede advies van Marieke over wat wel en niet te bezoeken heeft daarbij goed geholpen, je kunt nooit alles doen :-( Ook het bezoek aan het township was indrukwekkend. Veel mooie natuur gezien en ook tijd om rustig na te genieten, heerlijk!

“De vakantie zelf was in één woord geweldig.” | Hans

In april 2019 hebben we als vriendengroep van 10 personen Zuid Afrika bezocht. Marieke heeft ons met raad en daad bijgestaan met de planning van onze vakantie. De vakantie zelf was in één woord geweldig. Ook het door haar voorgestelde bezoek aan wildpark Amakhala was een voltreffer. We kijken terug op een fantastische vakantie met veel herinneringen en foto’s en dat hebben we zeker in grote mate te danken aan de begeleiding door Madiba Travel. Daarom wat ons betreft een aanrader.

“Geweldige overnachtingen gehad.” | Familie Meijer
Het was een geweldige vakantie, alles liep erg vlot en geweldige overnachtingen gehad.
Het weer kon af en toe beter, maar over het algemeen was het in orde.  We hebben ook prachtige dagen gehad in Addo.
We genieten nog na!
“Alles was perfect geregeld!” | Jan-Paul en Monique

Wij kijken terug op een fantastische rondtrip door de Westkaap. Bedankt voor de organisatie, alles was perfect geregeld! Kleinschalige en gastvrije guest-houses op mooie locaties en leuke tips, daar hebben we veel aan gehad. Niet te lange afstanden om van locatie naar locatie te rijden, dat is ons goed bevallen. Zo hadden we veel tijd over om ook het achterland te ontdekken, vaak nog veel mooier.

“De reis was fantastisch” | Joep en Nelleke

Vanaf het eerste contact met Marieke was het gevoel goed. Aanpassingen, suggesties en vragen werden bijzonder snel en prettig beantwoord en verwerkt. Zo kregen we echt het idee dat we samen de vakantie konden samenstellen zonder het gevoel iets op gedrongen te krijgen. Ook het idee gedurende de reis dat er zonodig altijd een beroep op madiba travel gedaan kon worden was prettig. Wij zijn zeer blij dat we bij madiba travel terecht zijn gekomen en kunnen deze reisspecialist van harte aanbevelen!

“Helaas zit het er alweer op.” | Marion en Bert

Het was een mooie vakantie. Helaas zit het er alweer op. Veel golf op mooie banen, prima accommodatie, geen grootschalige hotels, meer boutique hotels, ruime kamers en goede restaurants. Goed geregeld. We hebben vooruit geboekt wat zeker op diverse plekken nodig bleek te zijn. Voor ons is Madiba Travel zeker een aanrader.

“Onze aankomst was geweldig” | Marianne en Ton

Wij hebben een hele fijne tijd gehad de afgelopen drie weken! Prachtig land en hele lieve mensen. De route en het reisboekje waren ook prima en wat een genot om op zulke goede wegen te rijden. Onze aankomst was geweldig, kleine hapjes in de taxi en een wijntje op de kamer.

“Een uitstekende service” | Clemens

Ik wilde je nog even laten weten dat alles wederom fantastisch is gelopen. Mooie hotels met overal een uitstekende service en Babylonstoren was een geweldig slot. Als afsluiting vandaag nog € 50,- overgemaakt naar Stichting Friends of Kurland, mooi werk. Tot de volgende keer!

“Ook nu weer stelde Madiba ons niet teleur!” | Albert

In 2014 klopten we aan bij Madiba met het verzoek een Zuid-Afrikareis voor ons te organiseren. Dankzij de lokale kennis van Marcen zijn tips hebben we een onvergetelijke tijd in Zuid-Afrika gehad. Die goede ervaring deed ons besluiten weer contact te zoeken, met het verzoek een rondreis te plannen in Namibië en Botswana. Ook nu weer stelde Madiba ons niet teleur! Marieke heeft ons in de voorbereiding alle zorgen uit handen genomen en stond altijd klaar met raad en daad. Ook tijdens de reis bleef ze stand-by en hielp ons met problemen op te lossen. Mede dankzij haar betrokkenheid en servicegerichtheid hebben we een reis achter de rug met alleen maar hoogtepunten.

Back To Top