skip to Main Content

Wij krijgen heel veel positieve feedback van onze reizigers en zijn daar uiteraard bijzonder blij mee. Dat betekent namelijk dat ons doel is bereikt; de reiziger is een geweldige reiservaring rijker. Lees hieronder de positieve reiservaringen van andere reizigers van de afgelopen maanden.

Neem contact met ons op als je meer reiservaringen wilt lezen.

"Dank Madiba Travel voor de heerlijke en perfect geplande reis die we hebben gemaakt. Na onze honeymoon hebben we nu de tweede plezierige ervaring met jullie in dit fantastische land. We will be back!".

Familie de Bie
November 2018

"We hebben een super tijd gehad! De combinatie van kindvriendelijkheid en een ongekende schoonheid. Van prachtige stranden, wijn, chocolade en ijs proeverijen in de winelands en de vele mooie cafés en restaurants waar de kids vrij kunnen spelen. De stad en natuur zo dichtbij is voor ons een perfecte combinatie!".

Familie Beltman
December 2018

Wij vonden het heel fijn om deze reis samen met Marieke te plannen, haar kennis van de accommodaties was super en ze kon goed inschatten waar we moesten zijn met onze 3 kleine kids. Vooral Ndaka lodge was waanzinnig en hopen we ooit nog terug te komen. Dank voor alle goede zorgen en voorbereiding!

Noortje de Leeuw
Maart 2019

Madiba travel heeft voor ons ( 5 volwassenen) een rondreis samengesteld van West naar Oost Zuid Afrika.
Het allereerste contact was meteen bijzonder prettig en er werd heel goed opgepikt wat onze wensen waren.
Alles was tot in de puntjes geregeld. Hele mooie accomodaties, fijn reistempo, zeer afwisselend en verrassend.
Overal zijn we even gastvrij ontvangen, iedereen kende Marc en Marieke en waren vol lof over Madiba Travel en het goede doel ( Stichting Kurland) wat ze sponsoren. Marc en Marieke hebben echt hun best gedaan opdat het ons aan niets zou ontbreken. Dat is zeker gelukt! Nogmaals dank en  ... graag tot een volgende keer.

Laura van der Have
Maart 2019

Om direct de eerste dag door te reizen naar Mackers was een goede keuze. Niet Johannesburg in, maar direct je eigen plekkie bij de rivier. We werden wel een beetje verrast door de frisse nachten, maar kamperen met een verwarmd bed, hoe luxe is dat! Bij de tweede plek, de Klaserie Safari River Lodge, werden we in de watten gelegd, prachtige game drives met een ervaren en enthousiaste ranger, zagen we het eerste echte wild en werden we zelf ook een beetje wild. Vooral de ontdekking van de luipaard s’ avonds, waarbij Vusi vol gas met zijn safiri-jeep de rimboe in reed om de luipaard nog beter in beeld te krijgen, was top.

Familie Luppes
Augustus 2019

"Marieke, wij willen jou enorm bedanken! Dankzij Madiba Travel hebben wij een onvergetelijke reis gehad, bedankt daarvoor! Het is zo een bijzonder land met zoveel mooie landschappen om te zien en leuke dingen om te doen, echt heel tof allemaal!".

Familie Tuijt
December 2018

Madiba travel heeft een onvergetelijke reis voor ons gezin samengesteld. Al onze wensen werden gehoord. De door hen geselecteerde locaties en route waren spot-on, waardoor we telkens weer blij verrast waren en ons overal thuis voelde. Het is zo fijn als je zo goed begrepen wordt en je in volledig vertrouwen de reis uit handen kan geven.

Joki Kolkert
Maart 2019

We willen je echt heel erg bedanken voor het regelen van deze mooie reis!!! Echt bedankt!! | Familie Post

Dankzij Madiba Travel hebben we met ons gezin een fantastische 3-weekse reis gemaakt in Zuid-Afrika. Marieke wist alle mooie plekken en geweldige accomodatie’s. Ze heeft al onze wensen goed kunnen integreren zodat onze onze reis onvergetelijk werd. Daarnaast is het erg prettig dat er iemand is waar je op kan terugvallen in een land dat je niet kent. Alles was top georganiseerd; huurauto(’s), tussenvlucht, gidsen, accomodaties en zelfs een acuut tandartsenbezoek!! Dank je wel Marieke voor alle goede zorgen tijdens onze vakantie en de uitstekende voorbereidingen zowel via de mail als telefonisch! Onze volgende reis naar Afrika gaat zeker weer via Madiba Travel.

“Dit bleek een schot in de roos te zijn” | Familie Kouwenhoven en Valstar

Marieke, wij hebben gedurende de reis meerdere malen contact met elkaar gehad, dus je weet al hoe enthousiast we zijn. Jouw betrokkenheid, jouw enthousiasme en bereidwilligheid zijn ongekend! Jij was de enige, die voorstelde om de reis “andersom” te doen; dus starten in Kaapstad en eindigen in Johannesburg. Dit bleek een gouden greep te zijn, want het weer werd steeds beter, maar ook het spotten van de dieren werd steeds mooier naarmate we naar het noorden reisden.

“Enorm genoten van dit fantastische avontuur” | Familie Van Elshocht – België

Het kleine stukje Zuid-Afrika dat we ontdekt hebben was gewoon prachtig! Bovenop de vriendelijkheid van de mensen, lekker eten en mooi weer( altijd zon gehad) maakt dit een ideale vakantiebestemming. Wij willen u enorm bedanken om deze mooie reis voor ons in elkaar te puzzelen. U hebt enorm veel rekening gehouden met onze behoeftes. Mochten we terugkomen ( hetgeen ik echt hoop) dan contacteer ik u zeker terug!

Wat hebben we genoten van onze reis! | Familie van de Velde

Wat hebben we genoten van onze reis in Zuid-Afrika! De afwisselende accommodaties en het goede advies van Marieke over wat wel en niet te bezoeken heeft daarbij goed geholpen, je kunt nooit alles doen. Ook het bezoek aan het township was indrukwekkend. Veel mooie natuur gezien en ook tijd om rustig na te genieten, heerlijk!

Wat zijn we verwend geweest tijdens ons verblijf! | Evelien en Steven – België

Marieke, het was echt een TOP reis! Zuid-Afrika heeft een speciaal plekje in ons hart!
Dankjewel voor de goede service en de fijne communicatie. De reisgids die jullie doorstuurden was heel erg handig. We hebben er zeer veel informatie van kunnen gebruiken! We gaan Madiba Travel zeker aanraden bij vrienden en familie!

“Wat hebben we genoten van onze reis in Zuid-Afrika!” | Familie Van de Velde

Wat hebben we genoten van onze reis in Zuid-Afrika! De afwisselende
accommodaties en het goede advies van Marieke over wat wel en niet te
bezoeken heeft daarbij goed geholpen, je kunt nooit alles doen 🙁 Ook het
bezoek aan het township was indrukwekkend. Veel mooie natuur gezien en ook
tijd om rustig na te genieten, heerlijk!

De vakantie zelf was in één woord geweldig | Hans

In april 2019 hebben we als vriendengroep van 10 personen Zuid Afrika bezocht. Marieke heeft ons met raad en daad bijgestaan met de planning van onze vakantie. De vakantie zelf was in één woord geweldig. Ook het door haar voorgestelde bezoek aan wildpark Amakhala was een voltreffer. We vonden het allemaal een geweldige ervaring om met ons tienen in een jeep door dit prachtige wildpark op safari te gaan. We kijken terug op een fantastische vakantie met veel herinneringen en foto’s en dat hebben we zeker in grote mate te danken aan de begeleiding door Madiba Travel. Daarom wat ons betreft een aanrader.

“Geweldige overnachtingen gehad” | Familie Meijer

Het was een geweldige vakantie, alles liep erg vlot en geweldige overnachtingen gehad.
Het weer kon af en toe beter, maar over het algemeen was het in orde.  We hebben ook prachtige dagen gehad in Addo.
We genieten nog na!

Alles was perfect geregeld!” | Jan-Paul en Monique

Wij kijken terug op een fantastische rondtrip door de Westkaap. Bedankt voor de organisatie, alles was perfect geregeld! Kleinschalige en gastvrije guest-houses op mooie locaties en leuke tips, daar hebben we veel aan gehad. Niet te lange afstanden om van locatie naar locatie te rijden, dat is ons goed bevallen. Zo hadden we veel tijd over om ook het achterland te ontdekken, vaak nog veel mooier.

“De reis was fantastisch” | Joep en Nelleke

Vanaf het eerste contact met Marieke was het gevoel goed. Aanpassingen, suggesties en vragen werden bijzonder snel en prettig beantwoord en verwerkt. Zo kregen we echt het idee dat we samen de vakantie konden samenstellen zonder het gevoel iets op gedrongen te krijgen. Ook het idee gedurende de reis dat er zonodig altijd een beroep op madiba travel gedaan kon worden was prettig. Door de uitstekende voorbereiding en organisatie is dit niet nodig geweest. Wij zijn zeer blij dat we bij madiba travel terecht zijn gekomen en kunnen deze reisspecialist van harte aanbevelen!

“Helaas zit het er alweer op” | Marion en Bert

Het was een mooie vakantie. Helaas zit het er alweer op. Veel golf op mooie banen, prima accommodatie, geen grootschalige hotels, meer boutique hotels, ruime kamers en goede restaurants. Goed geregeld. We hebben vooruit geboekt wat zeker op diverse plekken nodig bleek te zijn. Voor ons is Madiba Travel zeker een aanrader.

“Onze aankomst was geweldig” | Marianne en Ton

Wij hebben een hele fijne tijd gehad de afgelopen drie weken! Prachtig land en hele lieve mensen. De route en het reisboekje waren ook prima en wat een genot om op zulke goede wegen te rijden. Onze aankomst was geweldig, kleine hapjes in de taxi en een wijntje op de kamer.

“Een uitstekende service” | Clemens

ik wilde je nog even laten weten dat alles wederom fantastisch is gelopen. Mooie hotels met overal een uitstekende service en Babylonstoren was een geweldig slot. Als afsluiting vandaag nog € 50,- overgemaakt naar Stichting Friends of Kurland, mooi werk. Tot de volgende keer!

“Ook nu weer stelde Madiba ons niet teleur!” | Albert

In 2014 klopten we aan bij Madiba met het verzoek een Zuid-Afrikareis voor ons te organiseren voor 12 personen. Dankzij de lokale kennis van Marc, zijn tips en adviezen hebben we een onvergetelijke tijd in Zuid-Afrika gehad. Die goede ervaring deed ons besluiten 4 jaar later weer contact te zoeken, nu met het verzoek een rondreis te plannen voor 10 personen in Namibië en Botswana. Ook nu weer stelde Madiba ons niet teleur! Marieke heeft ons in de voorbereiding alle zorgen uit handen genomen en stond altijd klaar met raad en daad. Ook tijdens de reis bleef ze stand-by en hielp ons, daar waar het nodig was, problemen op te lossen. Mede dankzij haar betrokkenheid en servicegerichtheid hebben we een reis achter de rug met alleen maar hoogtepunten.

“Echt geweldig!” | Jan & Olga

De hele reis was tot in de puntjes verzorgd. Uitstekend autoverhuurbedrijf, prachtige gastvrije lodges, de aanbevolen routes, de bezienswaardigheden, de aangeraden restaurants, de excursies etc. Noem maar op. Alles was fantastisch georganiseerd. En ook het enthousiasme van en de communicatie met Marieke niet te vergeten! Echt geweldig! Wat een divers land. Het was een onvergetelijk mooie en bijzondere reis!

Back To Top