Marion en Bert - maart 2019


Hoi Paul, het was een mooie vakantie. Helaas zit het er alweer op. Veel golf op mooie banen, prima accommodatie, geen grootschalige hotels, meer boutique hotels, ruime kamers en goede restaurants. Goed geregeld. We hebben vooruit geboekt wat zeker op diverse plekken nodig bleek te zijn. Voor ons is Madiba Travel zeker een aanrader.

Marianne en Ton - maart 2019


Hallo Paul, wij hebben een hele fijne tijd gehad de afgelopen drie weken! Prachtig land en hele lieve mensen. De route en het reisboekje waren ook prima en wat een genot om op zulke goede wegen te rijden. Onze aankomst was geweldig, kleine hapjes in de taxi en een wijntje op de kamer.

Albert - januari 2019


In 2014 klopten we aan bij Madiba met het verzoek een Zuid-Afrikareis voor ons te organiseren voor 12 personen. Dankzij de lokale kennis van Marc, zijn tips en adviezen hebben we een onvergetelijke tijd in Zuid-Afrika gehad. Die goede ervaring deed ons besluiten 4 jaar later weer contact te zoeken, nu met het verzoek een rondreis te plannen voor 10 personen in Namibië en Botswana. Ook nu weer stelde Madiba ons niet teleur! Marieke heeft ons in de voorbereiding alle zorgen uit handen genomen en stond altijd klaar met raad en daad. Ook tijdens de reis bleef ze stand-by en hielp ons, daar waar het nodig was, problemen op te lossen. Mede dankzij haar betrokkenheid en servicegerichtheid hebben we een reis achter de rug met alleen maar hoogtepunten.

Clemens - januari 2019


Hoi Marc, ik wilde je nog even laten weten dat alles wederom fantastisch is gelopen. Mooie hotels met overal een uitstekende service en Babylonstoren was een geweldig slot. Als afsluiting vandaag nog € 50,- overgemaakt naar Stichting Friends of Kurland, mooi werk. Tot de volgende keer!

Annemarijn en Mart - december 2018


We hebben een super tijd gehad! De combinatie van kindvriendelijkheid en een ongekende schoonheid! Van prachtige stranden, wijn, chocolade en ijs proeverijen in de winelands en de vele mooie café’s en restaurants waar de kids vrij kunnen spelen! De stad en natuur zo dichtbij is voor ons een perfecte combinatie!

Anne en Bas - december 2018


We hebben een heerlijke reis naar Zuid-Afrika gehad met onze zoons van 4 jaar en 4 maanden. Marieke heeft ons ontzettend goed geholpen met het uitzoeken van de juiste bestemmingen en accommodaties! Ook tijdens onze reis stond Marieke voor ons klaar bij vragen. En het was ontzettend leuk om een cadeautje (een stokpaard!) te krijgen voor onze jongste toen hij ziek was. Madiba is en zeer professionele organisatie die goed aanvoelt wat je wilt en heel erg servicegericht is!

Jan en Olga van Wijk - november 2018


De hele reis was tot in de puntjes verzorgd. Uitstekend autoverhuur bedrijf, prachtige gastvrije lodges, de aanbevolen routes, de bezienswaardigheden, de aangeraden restaurants, de excursies etc. Noem maar op. Alles was fantastisch georganiseerd. En ook het enthousiasme van en de communicatie met Marieke niet te vergeten! Echt geweldig! Wat een divers land. Het was een onvergetelijk baie mooie en bijzondere reis!

Bert en Annabelle - november 2018


Hartelijk dank voor het perfect organiseren van onze mooie Afrika/Namibia reis! Ik zou graag allerlei superlatieven gebruiken om aan te geven hoe fantastisch deze reis door jou georganiseerd is. Alle hotels/ lodges, huurauto’s, safari’s, waren allemaal prima! Wij kunnen terugkijken op een fantastische reis, en een brok ervaring.

Barry Koomen - oktober 2018


Wij hebben een schitterende vakantie gehad in Zuid Afrika! Vanaf het begin af aan heeft Marieke ons met veel aandacht uitstekend geholpen. Tijdens ons verblijf in Kaapstad kwam Marieke zelfs bij ons langs en hebben we samen een kop thee gedronken, waar zie je dat nog? Persoonlijk, oprecht en enthousiast, daar willen we Madiba Travel maar met name Marieke ontzettend voor bedanken, wij komen zeker nog eens bij jullie terug voor een mooie Zuid Afrika reis.

Wil en Anke - oktober 2018


De reis was echt heerlijk! We hebben van alles ook genoten, vooral de lodges waren heel gastvrij. Het was een geweldige reis door Zuid-Afrika die ons zeer heeft verrast qua cultuur gastvrijheid en natuur. We komen zeker nog terug naar Afrika om nog meer van dit land te ontdekken.

Familie Bakker - oktober 2018


Ik weet zeker dat ik namens de hele familie spreek als ik je zeg dat we ontzettend blij zijn dat we via jullie de reis hebben geboekt. Vanaf het begin bij het boeken tot het laatste eind hebben jullie ons steeds van goede adviezen voorzien. Zelfs toen we al op reis waren konden we nog bij jullie terecht voor vragen en advies. Grote, grote klasse. Ook de snelheid waarmee jullie werken verdient een groot compliment.

Willemijn - september 2018


Eerlijk gezegd was ik vooral benieuwd naar een paar hotel tips maar het contact met Marieke was vanaf de eerste mail al zo prettig dat we Madiba de hele reis hebben laten plannen. Hotels, huurauto’s, binnenlandse vlucht en restaurantreserveringen. De hotels en restaurants waren werkelijk fantastisch en overal waren ze op de hoogte dat het onze huwelijksreis was. En vlak voor vertrek ontvingen we een pakket met ons reisschema, informatie over het land en enorm veel tips over de beste restaurants, wijnhuizen, foodmarkets, mooie stranden en andere things to do onderweg en de plekken die we hebben bezocht. Echt zo leuk! We hopen nog een keer terug te gaan naar het prachtige Zuid Afrika met onze kinderen. Dan is 1 ding zeker, het plannen van de reis laten we aan Madiba Travel over. Succes gegarandeerd!

Familie Hoogkamer - juli 2018


Bedankt voor de mooie reis! Wat hebben we genoten van alles en daar hielpen de mooie accommodaties ook zeker bij! De route was ook duidelijk en een groot gedeelte van de bezienswaardigheden die je hebt genoemd hebben we gedaan/bezocht. De tour met Pieter bij Kurland Village was indrukwekkend! We hopen dat hij zijn goede werk nog lang door kan zetten. Hopelijk bieden jullie nog lang zulke mooie reizen aan. Wij hebben jullie naam in ieder geval al bij verschillende bekenden laten vallen voor het geval zij ook naar Zuid-Afrika op vakantie gaan ;-)

Han en Marleen - september 2018


Nu zijn er veel reisschema’s en reisorganisaties die combinatiereizen aanbieden maar Madiba onderscheidt zich echt door haar kennis en ervaring in het land zelf en kan daarmee net het speciale en typische van het land benaderen en bereikbaar maken voor hun cliënten. We kijken eind september 2018 terug op een in deze maand ongelofelijk mooie roadtrip door Zuid Afrika, en een diversiteit aan verblijfplekken die allemaal als uniek zijn te typeren. Marieke van Madiba Travel heeft naast het boeken van de reis, auto, overnachtingen zeer uitgebreid informatie geleverd over de omgeving, ons voorzien van handige en leuke tips etc. Bedankt Madiba voor het waarmaken van deze trip.

Gerard - september 2018


Paul en Marc, we zijn weer veilig thuisgekomen en ons eerste dagje thuis rustig beleefd. Ook deze vakantie was voor ons weer een bijzondere ervaring. Soweto hebben wij bezocht en we zijn o.a. bij het huis van Nelson en Winny Mandela geweest. Het was weer perfect georganiseerd. Tot horens weer, ook namens Agaath en Joke, Gerard.

Familie Groen - Augustus 2018


De vakantie zit er op en we maken ons op voor de terugvlucht. We hebben een geweldige vakantie gehad en daar heeft Paul ons enorm mee geholpen door de route en de interessante dingen uit te zetten. Thnx Paul!

Familie van der Nat- Augustus 2018


De reis was fantastisch georganiseerd! Alles is heerlijk verlopen. Voor ons was het een heel bijzondere reis, vol met nieuwe indrukken, fantastische herinneringen zijn we weer thuis. Zuid Afrika is prachtig, de mensen relaxed, behulpzaam, zeer vriendelijk, zeer service gericht. Nu een klein stukje gezien en hopelijk komen we terug om een ander stuk te ontdekken. Dankjewel voor alle hulp, we zullen jullie zeker aanraden bij vrienden en bekenden.

Familie Verhoeven- Juli 2018


Wij hebben het geweldig gehad. Van begin tot het eind. Marc, heel erg bedankt voor de geweldige samenwerking met jou. Je hebt ons wederom een geweldige reis bezorgt. Een mooie combi van verschillende ervaringen. Zowel de bush walks, game drives cultuur, allemaal weer geweldig. The lodges waren ook prachtig. Toine en ik hebben al besloten om over een tijdje samen ook een keer te gaan.

Familie Hoogkamer- juli 2018


Bedankt voor de mooie reis! Wat hebben we genoten van alles en daar hielpen de mooie accommodaties ook zeker bij! De route was ook duidelijk en een groot gedeelte van de bezienswaardigheden die je hebt genoemd hebben we gedaan/bezocht. De tour met Pieter was indrukwekkend! We hopen dat hij zijn goede werk nog lang door kan zetten. Hopelijk bieden jullie nog lang zulke mooie reizen aan. Wij hebben jullie naam in ieder geval al bij verschillende bekenden laten vallen voor het geval zij ook naar Zuid-Afrika op vakantie gaan ;-)

Familie Hoogendoorn- juli 2018


De voorpret was al goed, de reis zelf overtrof onze verwachtingen, zodat het nu echt nagenieten is. Omdat we in korte tijd zoveel mogelijk van Zuid-Afrika wilden zien hebben we Madiba Travel in de hand genomen, zodat we in ieder geval de highlights niet zouden missen. Marieke heeft ons echt ontzorgd, geen vraag was teveel en werd altijd even vriendelijk en snel beantwoord, het reisgidsje was top.

Familie van Korlaar- juli 2018


Wat een prachtige plekken hebben jullie voor ons uitgezocht voor onze reis door Zuid-Afrika en Swaziland. Het ene hoogtepunt werd gevolgd door het andere. Van de Tafelberg naar Blyde Canyon, van Sibebe Rock in Swaziland naar Kruger Park, waar we de big 5 hebben gezien! En natuurlijk al het natuurschoon dat we onderweg tegen kwamen en al datgene dat jullie aangaven om te bezoeken. De ene accommodatie nog mooier dan de ander, waarbij je steeds weer werd verrast door de prachtige omgeving waar het stond. En ook de restaurants die door jullie werden getipt, wat een heerlijke keuken hebben deze. We willen terug! Ontzettend bedankt Marieke en Marc om onze reis zo onvergetelijk te maken.

Familie van der Pijl - Augustus 2018


Na een super voorbereiding met Madiba waren we er helemaal klaar voor. Heel fijn dat we zelf veel inbreng konden hebben en er goed rekening werd gehouden met de leeftijden van onze kinderen (4 kinderen tussen de 3 en 10 jaar). We hebben op 7 verschillende locaties zoveel moois mogen ontdekken; de ene locatie nog gaver dan de andere. Van een bushcamp tussen de olifantenpoep tot aan super-de-luxe tussen de wijnvelden, heerlijk! Bedankt Madiba voor deze vakantie, jullie meedenken, en het samenstellen van onze rondreis heeft zoveel meerwaarde gehad, Onvergetelijk!

Gerrit en Britt - juli 2018


Wij willen jullie bedanken voor het organiseren van onze reis door Zuid Afrika, die mede dankzij jullie onvergetelijk is geworden!! Jullie hebben ons ontzettend veel mooie en unieke plekken in Zuid Afrika laten zien. Alles was perfect voor ons geregeld, wat ervoor heeft gezorgd dat wij volop van onze vakantie hebben kunnen genieten. De accomodaties waar we hebben verbleven waren erg persoonlijk en de locaties waren top! We hebben erg genoten van de rust en de natuur rondom de accomodaties. Nogmaals super bedankt voor alles!! We vonden het contact met je heel prettig en persoonlijk. Dit maakte dat wij met allerlei vragen bij je terecht konden. Wij zijn zeker nog van plan om in de toekomst nog meer van het prachtige Zuid-Afrika te gaan ontdekken

Familie Bos - juli 2018


Hoi Marc, Eerste deel van onze trip zit er op. We hebben de big five in volle glorie kunnen spotten, verbleven op de meest prachtige lodges en hebben nu al zeer genoten van de Afrikaanse keuken. En dan mogen we nu nog naar de Westkaap. We voelen ons enorme geluksvogels! Tot morgen in Stellenbosch!

Edith - mei 2018


We hebben een geweldige tijd gehad. Het landschap is zo indrukwekkend, het rijden op de verlaten wegen is geweldig. De lodges waren allemaal heel goed, sommige zelfs echt uitstekend.
Bedankt voor het samenstellen van deze prachtige reis

Familie Smit - mei 2018


We hebben met volle teugen genoten van een bijzonder mooie reis langs de Kaap. 
Marieke heeft deze reis op een hele goede manier vorm gegeven, mooie locaties, mooie verblijven en goed georganiseerd. En dat, voor een groep die nogal divers is!
 
We werden overal hartelijk  verwelkomd, ze waren goed op de hoogte gebracht van ons 50 jarig huwelijk. Steeds was er wel iets speciaals, een fles wijn of champagne, een taart of rozenblaadjes op het bed .... Het was steeds hartverwarmend️ en we zullen allemaal nog lang mooie herinneringen koesteren.

Caroline en David - maart 2018


We waren heel tevreden van de reis en hebben er echt enorm van genoten. De door Marieke uitgestippelde route was een ideale manier om kennis te maken met het land en de diversiteit die het land bied. En we weten nu precies wat we een volgende keer zouden willen doen, boeken nog eens bij jullie en nemen onze dochter dan lekker mee :)
Dus, nog bedankt voor de zeer goede service!

Lisa en Mick - maart 2018


Getipt door vrienden, hebben wij in februari onze reis bij Madiba Travel geboekt.  We hadden zelf niet zoveel tijd voor de voorbereiding waardoor we alles uit handen hebben gegeven en daar hebben we geen moment spijt van gehad! Marieke heeft alles tiptop voor ons geregeld. Van een mooi appartement in Kaapstad en reserveringen bij restaurants tot vliegtickets naar Johannesburg en een fantastische safari ervaring. Zelfs tijdens de vakantie konden we op elk moment contact opnemen om ook daar last-minute activiteiten te regelen. Wij hebben ons hierdoor de hele vakantie alleen met de leuke dingen bezig hoeven te houden en dat was heerlijk!

Roos - maart 2018


Was echt een heerlijke vakantie dus dank voor alle tips en al het regelen.  The Cavern Drakensberg Resort & Spa  deed me in het begin denken aan de Kellermans van Dirty Dancing (remember? ) We hebben een geweldige hike gedaan met een groep, kregen thee en koek bij de stop, tea time om 4 uur bij de Ping Pong tafel vonden de jongens te gek! Het was echt een super vakantie. Dus nogmaals veel dank voor je hulp!

Familie N - maart 2018


Voor vertrek wisten wij niet echt wat wij konden verwachten. Uiteraard hadden wij ons ingelezen en kaarten gekocht, maar dat blijven dan mooie plaatjes. Wij hebben gekozen om te starten in Kaapstad om daar enkele dagen te acclimatiseren en vanwaaruit makkelijk naar Namibië door gevolgen kon worden. Dit land, 20 keer groter dan Nederland, doe je niet in één reis, maar we zijn ver gekomen. Je waant je meerdere keren op een dag alleen op de wereld. Wij hebben een prachtige zonsopgang in de Sossusvlei gezien. Veel dieren gespot: giraffen, zebra's, apen, aardvarkentjes, struisvogels, bontebokken, gemsbokken, springbokken, flamingo's,  en jakhalzen. In Etosha hebben we genoten van de uitgestrektheid, zagen wij hoe een zebra werd verslonden door een aantal hyena's, jakhalzen en vossen. Een onvergetelijke ervaring. Zo reizend van lodge naar lodge met telkens weer een andere omgeving is ons erg goed bevallen. Onze reis kende geen enge verhalen, geen tegenslagen en wij vonden het uitgestrekte Namibië echt veilig om door heen te reizen met zeer veel aardige en behulpzame mensen. Hier is de natuur en het wild de baas, laten we daar respect voor hebben en zuinig op zijn. Het is het waard!

Wilma, Gerard, Paul en Anneloes - maart 2018


Met twee echtparen hebben we een vierentwintig daagse reis van Johannesburg naar Kaapstad gemaakt.
Marieke heeft er met haar deskundigheid, enthousiasme en vriendelijkheid voor gezorgd dat onze reis prima voorbereid was. Onze vragen werden snel en accuraat beantwoord, de reisbeschrijving was duidelijk, de accomodaties waren prachtig.
Het bezoek aan township "Kurland" vonden we indrukwekkend.
We hebben een prachtige en veilige reis gehad en zullen "Madiba Travel" zeker aanbevelen!

Jeroen en Wieneke - maart 2018


Wat een heerlijke tijd hebben wij gehad in Zuid-Afrika dankzij alle tips en informatie van Marieke. Marieke denkt met je mee en weet precies de pareltjes op je reis te vinden door al haar eigen ervaringen, eigen reizen en haar nieuwsgierigheid en enthousiasme. Heel veel dank voor de fijne vakantie!  

Jochem - maart 2018


Onze eerste dagen in Zuid Afrika zitten er op. In één woord echt geweldig! Ons eerste verblijf was super. Onwijs vriendelijke mensen en een mooie locatie in Graskop.
Vanochtend onze laatste safari gehad. Bijna the big 5 gespot, alleen de neushoorn niet. Het was super mooi en voor ons allemaal een nieuwe ervaring om nooit te vergeten. De eerste dag op safari met bijna 40 graden en vanochtend afgesloten in de stromende regen. Overnachten in de tent met alle geluiden uit het park was ook zeer bijzonder. Zeker voor herhaling vatbaar! 
Dus bij deze onwijs bedankt voor het organiseren en we kijken er met een fantastisch gevoel op terug. 
 

Tim - maart 2018


Weer thuis in Den Haag kijken we terug op een heerlijke reis door de Kaapprovincie. Het liep allemaal op rolletjes, de B&Bs waren goed verzorgd, de auto heeft de Swartberg pas weg glansrijk doorstaan, dank voor alle organisatie en hulp.

Astrid - februari 2018


  We zijn inderdaad weer thuis. Met heel veel mooie plaatjes en dierbare momenten in ons hoofd. Het was fantastisch! Jouw inzet heeft erg bijgedragen aan onze reis. We hebben genoten van de grote afwisselingen van de plekken; van stilte in natuurgebieden tot de grote stad Kaapstad. Onze ervaringen en jullie zeer goede begeleiding deel ik zeker met vrienden en bekenden.

Myriam Smets en Willy Dillen - februari 2018


"Madiba Travel": toevallig gevonden op het internet met een filosofie die ons aansprak. Het bleek een uitstekende keuze te zijn! Persoonlijk contact, snelle reactie op onze mails, een reisvoorstel op maat rekening houdend met onze interesses, gevarieerde en prachtige verblijven, alle boekingen perfect in orde. We zijn nog aan het nagenieten van onze prachtige reis en willen jullie hiervoor oprecht danken.

Jeanette - februari 2018


We zijn sinds vorige week weer terug in NL en inmiddels ook weer aan het werk. Wat hebben we een geweldige vakantie gehad!!! Mochten we nog eens terug gaan, wat zeker een optie is, dan weten we ook jou weer te vinden. Bedankt voor alle tips en boekingen!!

Piet en Angelie - februari 2018


We hebben al vaak tegen elkaar maar ook kennissen en buren verteld hoe geweldig wij deze reis hebben ervaren. Veel dank en complimenten aan Marieke en Marc.

Tineke en Jeroen - februari 2018


Hoi Marieke , ook ons tweede deel was echt top. Wat een mooie lodge .  Kortom fantastische vakantie gehad ! We komen zeker terug en weten jullie dan te vinden . Veel groeten tineke en Jeroen

Carla en henk – februari 2018


Wij zijn alweer enkele weken terug uit ZA en natuurlijk was deze reis net zo mooi, nee misschien nog wel mooier dan de voorgaande reizen. Alles perfect georganiseerd met mooie routes en dito guesthouses, zelfs een lunch bij Declaire Graff is nog gelukt. Ook het bezoek aan Pieter en zijn team was meer dan de moeite waard. Kortom een reis waar wij nog lang met plezier aan terug zullen denken.

Wilbert en John - januari 2018


Wij hebben genoten van Zuid Afrika en hebben dankzij Madiba travel een geweldige rondreis gehad.  Bedankt voor al het regelwerk.

Rob en Peter - januari 2018


We zijn alweer bijna 3 weken thuis en in de kou (het is zeer zonnig maar koud: er heerst alweer een schaatskoorts). Toch wilden we je en je team nogmaals hartelijk bedanken voor de uitstekende organisatie (voor de 4e keer) van onze reis. We hebben er erg van genoten en alles klopte. Ik zou niet weten hoe het beter had gekund. Het enige probleem wat we hebben is welke reis nu het mooiste was. Ze waren allemaal speciaal en kunnen derhalve geen keuze maken. Je zult het niet geloven, maar we denken toch alweer na over een volgende keer.

Jan, Iny, Jens en Mim - januari 2018


Wat heb je voor ons een prachtige, mooie reis gemaakt! De mensen, natuur, cultuur, de dieren, t weer, prachtig! Zo afwisselend! De opbouw in de natuur parken! We zijn verliefd geworden op Zuid-Afrika!

Clemens - januari 2018


Gisteren zijn wij op het hoogtepunt van de storm in Nederland weer geland op Schiphol na een werkelijk voortreffelijke vakantie. Dat kon natuurlijk ook niet anders gezien de locaties en variëteit. Allereerst dus een groot compliment voor de samenstelling van de reis en ik zal jullie dan ook van harte aanbevelen bij vrienden en relaties!

Locaties, routebeschrijvingen, vluchten, het was allemaal tip top in orde. Als dank zal ik zeker een financiële bijdrage leveren aan Stichting Friends of Kurland, een mooi initiatief. Nogmaals dank en graag tot een volgende ronde.

Robin - december 2017


We denken nog steeds met veel plezier terug aan onze vakantie. Gisteren avond hadden we het er toevallig nog over.  Wat een reis. Eentje waar we nog lang aan terug zullen denken.

Familie Steen - december 2017


Wat betreft jullie hulp. We willen even kwijt dat alles perfect is geweest. Wat een toffe accommodaties en wat hebben we van alles genoten. Iedere plek had zo weer zijn eigen charme.  Het was echt fantastisch.

Familie van der Zee - december 2017


Ook al zijn we ervaren reizigers, dit continent kenden we nog niet.  Bovendien waren wij wat laat met regelen, dus op advies afgegaan van vrienden en met Madiba Travel in zee gegaan. Geen spijt van gehad: geen vraag was teveel, niets teveel moeite. Er werd een mooie rondreis in elkaar gezet. We hebben een topreis gehad in dit schitterende continent met super vriendelijke mensen!  

Nico van der Wel - november 2017


Normaal gesproken organiseren we zelf onze reizen en ditmaal wilden we hetzelfde doen voor deze zakenmeeting in Kaapstad, waar we een paar dagen vakantie aan vastknoopten. Zakenrelaties en vrienden benadrukten dat we met een lokaal bedrijf in zee moesten gaan. Na wat onderzoek gedaan te hebben kwamen we uit bij Madiba Travel. Als energiek en enthousiast bedrijf met oog voor de lokale bevolking leek ons dit een goede match. Vanaf eerste moment dat we contact zochten hebben ze alle verwachtingen overtroffen. Wat een geweldige beleving was Zuid-Afrika voor ons. Als we ooit terugkomen naar Zuid-Afrika, boeken we weer via Madiba Travel, dat staat als een tafelberg! Bedankt!

Frederik, Pam en Puk - november 2017


Afgelopen drie weken samen met onze dochter van 9 maanden de garden route afgelegd.
Overweldigende natuur, gastvrije mensen, lekker eten en bijzondere overnachtingen!
Wij vonden het best spannend om voor het eerst een verre reis te maken met onze dochter.
Dankzij het persoonlijke advies en de organisatie van Madiba Travel kijken we terug op een fantastische en onvergetelijke reis!

Elke en Thomas - november 2017


We hebben een prachtige reis gehad en zijn heel tevreden over jullie service! We hebben zelfs op de reis al reclame gemaakt voor jullie ;)

Ian Soulsby - november 2017


We zijn nu weer thuis na een goede reis. Ik wilde jullie gewoon bedanken voor de gehele organisatie, wat betekent dat we een onvergetelijke en fantastische tijd hebben gehad.

Roland en Jacqueline - november 2017


Voor de 4e keer Zuid Afrika bezocht. Na alle (ok bijna alle…) landen in de wereld bezocht te hebben, toch ons  favoriete vakantieland. Voor het eerst via Madiba Travel geboekt wat ons uitstekend is bevallen. Fijn om een Nederlandse firma  te hebben welke precies weet waar ze je heen sturen en altijd ter plekke bereikbaar is. De beste referentie: onze kinderen gaan nu ook via Madiba travel naar Zuid Afrika!

Alexandra Klitsie - november 2017


Wat een waanzinnige super boeiende onvergetelijke ervaring!!!! Indrukwekkende natuur, vriendelijke mensen en heel veel dieren. En natuurlijk perfect georganiseerd door Madiba Travel! Absoluut voor herhaling vatbaar, zowel het land als het reisbureau :-) !

Jeroen en Claudia - oktober 2017


Wij kijken dankzij jullie reisplan en tips terug op een prima vakantie en gaan zeker terugkeren naar Zuid-Afrika. Bedankt!
Groetjes
Jeroen & Claudia

Juliette - oktober 2017


Hi Marc, namens alle dames dank voor de organisatie van onze mooie reis! Alle reserveringen waren top en we hebben enorm genoten van het mooie land en lieve mensen!

Linda & Ton - oktober 2017


Hoi mannen, Even een korte reactie op onze vakantie. We hebben het fantastisch gehad en alles was top georganiseerd: de lodges waren perfect en de uitzichten van de lodges waren geweldig. Echt top!

Karin en Jijs - september 2017


Het is inmiddels alweer een week geleden dat onze vakantie afgelopen is, maar via deze weg willen we je bedanken voor de fantastische reis die we hebben gehad! Ongelofelijk veel moois gezien en gedaan.   Groeten Karin & Jijs   P.S. Ik heb inmiddels verschillende mensen geënthousiasmeerd over onze reis en heb jullie aangedragen als goede partij om de reis te laten organiseren

Martin, Nicolien, Lisa en Maaike - augustus 2017.


Onze vakantie in Zuid Afrika was in één woord ‘Fantastisch’. We hebben zoveel mooie dingen gezien in dit prachtige land, dat ze ons nog lang zullen bijblijven. Onze muren thuis zijn inmiddels allemaal voorzien van mooi foto’s op canvas formaat. Zo worden we dagelijks weer herinnerd aan de 3 fantastische weken in Zuid-Afrika. Marc heeft ons prima begeleid bij het samenstellen van de reis. We hebben veelvuldig contact gehad, zowel via mail, telefonisch en Skype om onze wensen voor de reis te bespreken. Hij heeft goed rekening gehouden met de samenstelling van onze familie en onze wensen. Hij heeft voor ons in totaal 8 locaties uitgezocht en elke locatie en bijbehorende lodge was weer anders dan de vorige. De drie weken gingen binnen no time om. Met gemengde gevoelens zijn we weer teruggekeerd naar Nederland want eigenlijk wilden we nog wel 3 weken blijven. Marc nogmaals bedankt voor deze fantastische ervaring.

Ruud en Suzanne - augustus 2017


Mede door de adviezen, boekingen en tips van Marc hebben we een supervakantie beleeft in Zuid-Afrika/Mozambique! Vanaf het moment dat we door Yusuf opgehaald werden in Kaapstad tot en met het nasturen van de door ons vergeten winterjassen; alles werd geregeld.In Kaapstad sprong de townshiptour die we met Uthando deden er voor ons echt uit. Wat een positief werk verrichten zij in de enorme sloppenwijken van Kaapstad!
De hele reis hadden we prachtige, kleinschalige lodges, waarbij Notten’s Bush Camp het absolute hoogtepunt was. We hebben daar ontzettend genoten van de prachtige lodge, het ontzettend hartelijke personeel waarvoor niets te veel was, de bijzondere sfeer- vooral 's avonds als het hele terrein ondergedompeld was in kaarslicht en natuurlijk de prachtige natuur en dieren die we door de geweldige, ervaren rangers allemaal van erg dichtbij konden aanschouwen. Aansluitend hebben we nagenoten van deze fantastische reis in een heerlijk beachresort in Vilanculos Mozambique. Jammergenoeg was het na drie weken tijd om weer naar huis terug te keren.
Heel hartelijk bedankt Marc!

Nicolien - augustus 2017


Wij willen jullie bedanken voor de fantastische reis die jullie voor ons hebben mogelijk gemaakt. Ik ben helemaal verliefd geworden op Zuid-Afrika. Wat een bijzonder en mooi land en de mensen zijn allemaal even aardig. De kinderen hebben het ook heel erg naar hun zin gehad. Je hebt precies de reis in elkaar weten te zetten die aan onze behoefte heeft voldaan. Heel erg bedankt nog voor de onvergetelijke ervaringen die je ons hebt kunnen geven. Ik zou graag een keer terug komen, want we hebben slechts een klein deel gezien van Zuid-Afrika dat ongetwijfeld nog veel meer moois heeft. De dieren en de mensen hebben een enorme indruk op mij gemaakt.

Gonnie Smulders, augustus 2017


We zijn weer terug in Nederland en kijken terug op een ontzettend mooie reis. Alleen hoogtepunten met letterlijk het beklimmen van de Tafelberg en figuurlijk het uitlopen van de halve marathon. De accommodaties die je voor ons geboekt hebt waren prachtig, het ene nog mooier dan het andere. Ik wil je dan ook heel hartelijk danken voor het organiseren van onze reis en stuur je wat foto’s mee van hoogtepunten.

Anneke en Johan - augustus 2017


Vakantie in Zuid Afrika met Madiba travel: een aanrader! Madiba Travel werkt met goede reisbeschrijvingen, de lodges vaak van hoge kwaliteit, de ontvangst vriendelijk, goede adviezen, vriendelijk en behulpzaam personeel , goede maaltijden. Prachtige reis die ons bij zal blijven...

Ruurt,Karlin,Tjalle,Hidde,Aidan,Eugene - augustus 2017


Wij kijken terug op een fantastische reis en willen jou hiervoor graag bedanken. De manier waarop je de reis heb samengesteld,niet alleen wat betreft de Lodges,maar ook de afwisseling van activiteiten,was super. Een mooie mix van Cultuur,natuur en activiteiten.....woow! De geboekte excursies....allemaal leuk,maar vooral ook leerzaam en interessant.

Geert en Sabrina - augustus 2017


“We willen nog even laten weten dat we een fantastische vakantie hebben gehad! Bedankt voor de goede organisatie. We hebben echt genoten!”

Joost en Boukje - juli 2017


Vanmorgen neushoorns, Leeuwen EN luipaard gezien. Het is hier zeer okee. We genieten!

Erwin, Mirjam, Amber, Jesse en Merel - juli 2017


Beste Marieke, Wij zijn inmiddels een week thuis en weer volop aan de slag. Wat een fantastisch land, wat een heerlijk eten en wat een vriendelijke mensen! En wat een prachtige reis hebben wij met ons gezin gemaakt, natuurlijk véél te kort....... Vanaf het eerste contact hadden wij een goed gevoel bij Madiba Travel, en het leuke persoonlijke contact met Marieke hebben wij zeer op prijs gesteld! Na de vele verhalen van andere enthousiaste ZA bezoekers was de verwachting erg hoog. Echter de werkelijkheid heeft alles overtroffen! Wij zijn zeer enthousiast over de goed georganiseerde reis, van planning, de route en de fantastische accomodaties. Ook de ontmoeting met Pieter in The Crags was zeer bijzonder! Wij zijn inmiddels 'bitten by The South African Bug'! Marieke en Marc, wij komen zeker terug. Bedankt! Erwin, Mirjam, Amber, Jesse en Merel

Fred Westerbeke - juli 2017


We hebben het tot nu toe fantastisch. We zitten nu in Stanford! Dank en tot ziens in Kaapstad

Maryse en Jeroen - juni 2017


De safari lodges waren fantastisch, we hebben de Big 5 gezien en nog veel meer, we zijn helemaal voldaan!

Jacco & Christèl - april 2017


Beste Marc, Wat hebben wij genoten van deze mooie reis met zijn mooie plekken om te verblijven. Het ene verblijf nog mooier/fijner/liefdevoller dan de ander. Geweldig wat een pracht land is Zuid-Afrika met zijn enorme wisselende landschappen. Een reis om nooit meer te vergeten! Met dank en hartelijke groeten.

Ferry Liz ,Mascha & Marion - maart 2017


Beste Marc, Bij deze willen we jullie nog heel hartelijk bedanken voor de geweldige reis waar we onlangs van hebben genoten, het was meer dan goed geregeld, alles klopte, de safari was wel het hoogtepunt, het voelde  als een warme deken, de kinderen waren ook heel enthousiast, ik blijf jullie aanbevelen bij belangstellenden! Hartelijke groeten

Petra en Gert Jan - maart 2017


Beste Paul, Middels dit berichtje willen wij je laten weten dat we weer in Nederland terug zijn. Alles is vanaf de eerste tot de laatste minuut voortreffelijk verlopen. Allereerst willen we je bedanken voor de goede adviezen en de voortreffelijke locaties welke jij voor ons hebt uitgekozen. Alle locaties waren top en wij hebben daar dan ook volop van genoten. Wat een mooi land met geweldige mensen en voortreffelijke services, we hebben enorm genoten van onze reis. Met vriendelijke groet,    

Frank - maart 2017


Beste Paul,  Wij hebben genoten van de reis. Hartelijk dank voor het mooie programma en leuk je gesproken te hebben in het restaurant Waterkloof.  Hartelijke groet, Frank

Eva, Isabel, Thijs & Bas - maart 2017


Beste Marc, Wij willen jou bij deze nog een keer heel erg bedanken! Wij hebben de vakantie van ons leven gehad mede dankzij de goede zorgen van jou. We hebben zo veel mooie plekken gezien waarvan we het bestaan niet eens afwisten. Het enige vervelende is, is dat we nu alleen nog maar naar ZA op vakantie willen :p We hebben ook al onze vrienden verteld dat jullie alles tot op de puntjes regelen zoals wij het willen, dus wellicht krijgen jullie nog een paar klanten erbij. Bedankt en hopelijk tot ziens!

Edith en Ger - februari 2017


Beste Marc, Wij hebben een waanzinnig mooie vakantie gehad. Alles was uitstekend geregeld. Met name de Hilsnek safari was ongelooflijk mooi. Maar ook de Bloomestate, the Cliff lodge en the Hog hollow waren zeer bijzonder. Inmiddels heb ik je naam hier al aan anderen door gegeven. Graag wil ik je later opnieuw contacteren voor het samenstellen voor een reis. Nogmaals dank voor je inspanningen.

Paul & Barbara - februari 2017


Beste Marc, Wij zitten nu in Stellenbosch, na een heerlijk eerste deel van onze vakantie. We hebben genoten van de verschillende plekken, met Gorah Elephant Camp als absolute topper: zo bijzonder. Deze plek zullen we nooit vergeten. Dank voor je goede suggesties.

Niek, Thea, Toos en Ad - februari 2017


Beste Paul, In het algemeen genomen, hebben de accommodaties mijn verwachtingen overtroffen, evenals de service die we op sommige accommodaties mochten ontvangen. We zullen jullie graag aanbevelen bij vrienden en kennissen. Nogmaals gegroet en wellicht tot ziens.

Kees en Liesbeth - januari 2017


Beste Paul, Wij hebben een heerlijke tijd gehad in ZA en hebben de vakantie ervaren als een bezoek aan het paradijs met zoveel vrolijke en vriendelijke mensen. Al met al een geweldige vakantie en je hebt uitstekend aangevoeld wat onze wensen waren. Nog bedankt daarvoor. Wij zijn zeker promotor van ZA en Madiba Travel geworden en vertellen dat ook aan al onze kennissen.

Roy en Monique - januari 2017


Was weer fantastisch. Prima verblijven en zeer veel gezien en gedaan. Volgend jaar weer:-)

Francienne en Daan - december 2016


Hallo Marc, We hébben een super vakantie gehad. Met als hoogtepunt Birkenhead house. Zo geweldig. Ook Views boutique hotel is een aanrader.

Bjorn en Aukje - december 2016


We willen jullie bedanken voor de ontzettend mooie reis die we gemaakt hebben! Supermooie overnachtingen en overal vriendelijke mensen. Alles was tot in de puntjes goed geregeld! Onze complimenten daarvoor! We hebben de big five gezien en daarnaast nog veel andere dieren, een super ervaring!!! Kortom een top vakantie gehad!

Martijn & Larissa - oktober 2016


Wat hebben we genoten de afgelopen dagen, je hebt niks te weinig gezegd. Elke plek was fantastisch en we hebben enorm genoten. Dank voor alle goede zorgen en voor de tip van het Fatbiken, dat was inderdaad waanzinnig!

Wouter en Tijn - oktober 2016:


Wij zijn inmiddels weer dagje thuis. Het was een hele mooie trip, leuk om samen met mijn zoon te beleven. Ik wil je graag bedanken voor jouw services

Wilko & Diana - oktober 2016


Wij zijn helaas weer thuis, de was is weer schoon en we zijn alweer aan het werk pffff. Wij willen je nog bedanken voor je inzet om voor ons weer een fantastische reis door het mooie South Africa te maken. Het was voor ons weer een geweldige vakantie met prachtige locaties en golfbanen! Bedankt Paul en we zullen je zeker, als wij weer naar South Africa komen berichten.

Carina, Mat, Eva & Stan Scheepers - augustus 2016


We zijn nu twee dagen terug uit Zuid-Afrika en zijn nog steeds aan het nagenieten van de hele trip. Het was echt een overweldigende ervaring om dit land op deze manier te mogen ontdekken! We zijn jou en Madiba Travel veel dank verschuldigd voor de organisatie van de reis en de super mooie locaties die jullie voor ons hadden uitgezocht. Ook de opbouw van de reis was echt perfect!!!!! Zowel in de voorbereiding als tijdens de reis hebben we steeds gevoeld dat je oprecht betrokken was bij onze reis en er echt alles aan wilde doen om het voor ons een onvergetelijke ervaring te laten worden. Nou, dat is voor 100% gelukt!!!!!

Jan, Saskia en Sven - augustus 2016


Wij hebben een prachtige reis gemaakt, samengesteld door Marc. Met name de voorbereiding, het contact vooraf en in Gordon's Bay maakte het allemaal heel persoonlijk. De contacten die jullie hebben met de hotels en lodges was goed merkbaar en maakte het voor ons echt een ontspannen vakantie, omdat er van alles voor ons geregeld werd (tot een tandartsbezoek aan toe). We gaan nog lang nagenieten van deze reis. Nogmaals dank en ga zo door!

Heiko - augustus 2016


Via Madiba Travel (Marc Schoon en Paul Langeveld) hebben wij een prachtige en goed gebalanceerde reis naar Zuid Afrika mogen maken met ons gezin. Als je plannen hebt zijn ze een aanrader om te benaderen.

Steven, Chenoa en Cindy – augustus 2016


Wat een fantastische reis hebben we gemaakt, we waren er allemaal unaniem "vol" van. Ik heb persoonlijk al aan enorm veel mensen Madiba Travel geadviseerd en gepromoot! het was nogmaals geweldig, dank voor deze mooie reis en ervaring en we gaan zeker terug naar het prachtige Zuid Afrika!

Carin en Ditte – augustus 2016


Madiba Travel hebben wij ingeschakeld op advies van vrienden. Alles top geregeld, bijzondere locaties, je eigen reisbeschrijving/website en vooral de persoonlijke aandacht. Top dat Madiba Travel samen met Pieter de township Kurland Village helpt zich verder te ontwikkelen. Indrukwekkend om te zien hoe Pieter zich met hart en ziel voor de bewoners inzet en hoeveel respect ze voor hem hebben. Een toer met Pieter is een must voor iedereen die langs The Craggs komt!

Pieter, Eline, Dave en Luc – augustus 2016


We zien terug op een onvergetelijke reis met waanzinnig mooie accommodaties. Tijdens de reis hebben wij ook vaak tegen elkaar gezet dat wij zeer tevreden waren over Madiba Travel. Het heeft onze verwachtingen zeer overtroffen. Bedankt voor de organisatie en wellicht maken we in de toekomst nog een keer gebruik van jullie diensten.

Nadia, Sicco, Caro, Romee en Jackie – augustus 2016


We zijn erg blij dat we voor Madiba Travel hebben gekozen. Marc heeft ons over de streep gehaald door het uitgebreide reisvoorstel wat hij ons gestuurd heeft naar aanleiding van mijn allereerste aanvraag. Dat zag er erg professioneel uit. Ook het prettige contact in aanloop naar de reis, de immers snelle reacties en het meedenken, hebben we als zeer prettig ervaren. We hebben onze vrienden natuurlijk al met jou in contact gebracht, maar we zullen jou en Madiba Travel zeker aanraden aan iedereen die erover denkt om naar Zuid-Afrika te gaan. En wij komen ook terug!

Peter en Thea – juli 2016


We zijn net terug van een heerlijke reis naar Zuid-Afrika. De reis was zeer goed geregeld met hele bijzondere accommodaties en heerlijk eten. Marc had samen met ons een heel gevarieerd programma opgesteld waardoor we in 2,5 week heel veel van Zuid-Afrika hebben kunnen zien. We hebben zo kennis kunnen maken met een land met een fantastisch divers landschap. Dank voor al jullie inzet en enthousiasme om er voor ons een onvergetelijke reis van te maken.

Familie Stomphorst – juli 2016


Beste Marc, wij vonden de reis een geweldige ervaring. Jij hebt de zaken uitstekend geregeld en mede dankzij jou is de reis perfect gelopen. Het was mooier en beter dan waar we op gerekend hadden en dat zegt toch wel iets. De contacten met jou verliepen uitstekend en je bent al je afspraken perfect nagekomen. Onze heel hartelijke dank voor jouw bemiddeling en ik zal je zeker bij iedereen met plannen richting Zuid Afrika aanbevelen. Het was voor ons een onvergetelijke reis.

Joachim en Jeanine – juli 2016


Een prachtige reis. We hebben genoten van de rust in het land, van de mooie vergezichten en de dieren. Het personeel in de lodges was overal even hartelijk en behulpzaam. Namibië scoort wat mij betreft zeer goed als het gaat om betrouwbaarheid van mensen ten opzichte van toeristen. Bij de lodges alles met een glimlach, niet azend op een fooi, dat maakt het erg ontspannen. En de prijs/kwaliteitverhouding van zo'n beetje alles is geweldig.

Frans en Lilian - mei 2016


We hebben een fantastische reis gehad in ZA, mede dankzij jouw bemiddeling. Het was in alle opzichten een ware belevenis. Dank hiervoor. We zullen je zeker weer raadplegen als we nogmaals richting Afrika willen reizen.
Bedankt voor alles en tot ziens!

Familie Klein Ovink - mei 2016


Het is een prachtige reis geweest. We hebben veel gezien, veel diversiteit, lekker gegeten en het weer was over het algemeen ook nog prima. Geen slecht idee om in de meivakantie te komen. In ieder geval nog bedankt voor de organisatie en plaatselijke begeleiding.

Marianne, Marjan, Suzanne en Simone - mei 2016


Vandaag zijn we weer begonnen aan ons leven van alledag, werk en school, en dat was toch wel even schakelen. Want wat hebben we een prachtige en indrukwekkende vakantie in Zuid Afrika gehad. Het was zo’n afwisselende en bijzondere ervaring: in Kaapstad, op safari en in Kurland Village. Bij alle accommodaties zijn we heel hartelijk ontvangen en de verzorging was uitermate goed. Bedankt voor de voortreffelijke organisatie van de reis!

Ard en Jet - mei 2016


Beste Marc,
Inmiddels helaas het normale leven en de daarbij de barre weersomstandigheden weer met moeite opgepakt.
Hadden echt een geweldige reis. Was allemaal perfect geregeld!

Donald en Floor - mei 2016


Wij hebben een prima vakantie gehad. En zijn meer dan tevreden over hoe jij de reis voor ons hebt samengesteld. Ik zou Madiba Travel aan iedereen aanbevelen!

Sjoerd en Nadieh - april 2016


Via Madiba hebben wij een droomreis door Zuid-Afrika gemaakt. Met z'n tweetjes in een eigen auto reden we van Kaapstad tot Johannesburg door de mooiste landschappen. Madiba heeft er daarbij voor gezorgd dat wij op de prachtigste plekjes verbleven. Van een accommodatie in de boomtoppen van een groot bos, tot houten lodges aan het strand en luxe tenten in een boomhut middenin het Krugerpark. We hebben genoten van de mooie uitzichten, de goede wijnen, het heerlijke eten, de vriendelijke mensen en het prachtige wildlife. Zeker een land waar we nog naar terug zullen gaan!

Alex en Monique - maart 2016


Dank, Madiba Travel, voor het samenstellen van een fantastische reis door Zuid-Afrika. Wij hebben het geweldig gevonden. Het één overtrof weer het ander!!!! Ik zei bij onze ontmoeting aan het eind van de reis, dat jullie er een 9 voor kregen, maar thuisgekomen besef ik dat het echt een vette 10 is!

Henk en Carla - maart 2016


Zoals je kunt lezen Marc was deze reis weer een aanéénschakeling van hoogtepunten, wij hebben genoten, bedankt daarvoor!

Rob, Wilma, Chantal, Angela en Jochem - maart 2016


Marc, we hebben een geweldige reis gehad! Nogmaals onze dank voor het organiseren!

René en Monique - maart 2016


Wij hebben een geweldige reis gemaakt en willen jou en je team bedanken en complimenteren met het samenstellen hiervan. Mochten wij nogmaals Kaapstad en omgeving gaan bezoeken (en dat is zeker de bedoeling!) dan komen wij zeker terug bij Madiba Travel. Danki!

Peter en Leentje - februari 2016


Bedankt voor de organisatie. Het was voor ons een superreis en het zal niet lang duren vooraleer we weer naar Zuid-Afrika zullen komen.

Titia en Jan - februari 2016


Hallo Paul,
Nog even een persoonlijk bedankje van mij. We hebben een fantastische reis gehad. Veel variatie in guesthouses en verschillende omgevingen. Super!!! De restaurants waren voortreffelijk en de wijnen eveneens. We komen zeker een keer terug in Zuid Afrika en dan horen jullie van ons.
Groetjes aan de anderen,
Titia en Jan

Tom en Rebecca - januari 2016


The honeymoon really was incredible, we both had an amazing time and have done nothing but rave about it since we’ve been back. The Marly is a beautiful hotel and the location was fantastic. We loved being in Camps Bay as we were close to town but we had a great beach, a brilliant selection of restaurants and easy access to visit other areas.

Thonga was quite a journey away but it was completely worth it. The location is stunning, the people are lovely and there is still so much to do and see as well as have a chance to relax. Seeing the turtles lay their eggs on the beach was definitely a highlight! You just don’t get to experience the same level of wildlife in this country and it was so fantastic to see!

As Tom has already mentioned, the food in both areas was outstanding and we were completely spoilt! I don’t think I have ever eaten so well and absolutely everything was delicious.

Roy en Monique - januari 2016


Beste Marc, Wij zijn vrijdag weer veilig in Nederland aangekomen na een geweldig mooie reis. De 3e en 4e etappe waren onbeschrijflijk en hebben zeer aan onze verwachtingen voldaan, inclusief de BIG 5 ( Luipaarden waren fantastisch ). Dank voor de organisatie en vele tips, we komen zeker nog een keer terug.

Claudia en Michiel - januari 2016


Beste Paul, Inmiddels weer terug in het Hollandsche. Dat is wel weer even wennen; wat heb je ons een fantastische reis bezorgd! De ene plek was nog mooier dan de andere. We hebben heel erg genoten van de natuur, wildlife en de ongelofelijk vriendelijke en gastvrije mensen. We hebben in het bijzonder hele goede herinneringen aan het verblijf bij Francois in Marloth Park, maar ook Notten’s en Swaziland waren absolute hoogtepunten.

Martijn en Jeanette - januari 2016


Ook namens Jeannette wil ik jou en je collega in Zuid Afrika nogmaals danken en eigenlijk vooral ook feliciteren met de geweldige reis die jullie voor ons hebben georganiseerd. Niet alleen heeft werkelijk alles logistiek geklopt, ook de dosering van de reis was perfect zodat we nergens te lang of te kort hebben verbleven. Als ik dan toch een woord van kritiek moet laten horen is het de ietwat overmoedige culinaire agenda. We konden soms, na copieuze lunch en dito diner, geen pap meer zeggen.

Pieter, Anouk, Eline en Lotte - augustus 2015


We zijn inmiddels ruim drie weken thuis en denken bijna dagelijks met heel veel plezier terug aan onze eerste kennismaking met Afrika. We hebben het contact met jou gedurende de voorbereiding maar ook tijdens ons verblijf in Kaapstad heel prettig en persoonlijk gevonden.Wat ons betreft niks dan lof voor de snelheid en het enthousiasme waarmee je per mail en telefonisch communiceerde, het vertalen van onze wensen in een programma met een goede balans tussen reizen, activiteiten en rust en je keuzes van de guesthouses en lodges.

Familie Gray - augustus 2015


The holiday was awesome. Well organised, smooth running and with lots of adventure along the way. Thank you so much for all the work you put into helping us plan this and I think I speak for us all that we would recommend you to others.

Frank, Renate, Eline en Lourens - augustus 2015


Madiba Travel heeft ons een onvergetelijke vakantie in Zuid Afrika bezorgd. De door hen uitgestippelde reis klopte tot in de details!! De diversiteit in accommodaties en reservaten was geweldig.
We hebben op en top genoten en raden Marc Schoon en zijn team van harte aan om mee te denken om een reis in dit prachtige land tot een groot succes te maken. Wat wij zo bijzonder waarderen is dat Madiba Travel ook veel energie en geld stopt in de door hen opgezette stichting Kurland Village (een township nabij Plettenberg Bay).

Familie Mallant - augustus 2015


Hi Marc,
Graag geven wij jou mee dat we enorm genoten hebben van onze rondtrip door Zuid-Afrika. Wat een fascinerend land met vele (vriendelijke) gezichten en prachtige natuur. Je had ons een mooie opbouw geadviseerd door te beginn
en in Cape Town en af te ronden in het noorden in onder meer het Sabi Sand Game Reserve. Een geweldige ervaring! En dank voor je persoonlijke touch om ons in het gastvrije Clarendon te ontmoeten. De uitspraak 'Be good en tell it' gaat voor jullie zeker spreken. In ieder geval zijn wij al rond aan het vertellen wat Madiba Travel allemaal niet kan regelen. We zijn zeker van plan Zuid Afrika nogmaals te bezoeken en weten jou dan zeker te vinden.

Gerard en Agaath - augustus 2015


Paul, Marc,
Wij hebben weer een fantastische vakantie gehad met ons vieren. Alle accommodaties waren goed. Aero Guest Lodge heeft ons geholpen de tas terug te bezorgen, dit is een compliment waard voor deze lodge.

Mirko & Marielle - mei 2015


Beste Marc, Nogmaals wil ik je mijn waardering uitspreken voor een voortreffelijke reis die je voor ons hebt uitgezet. We hebben genoten. Best, Mirko en Marielle

Han - maart 2015


Marc heeft een prachtige reis samengesteld voor ons gezelschap van 8 personen (4 bevriende stellen). De reis, in februari-maart 2015, is in veel overleg tot stand gekomen. Hierbij werd ook gebruik gemaakt van Skype, wat een geslaagde opwarm sessie was.
Tijdens de reis sliepen wij in B&B’s die Marc heeft aanbevolen omdat hij deze persoonlijk kent. Wij kregen een boekje mee met de reisdag gegevens en suggesties voor activiteiten.
Wat ons getroffen heeft is de gastvrijheid, die zich uitte in de warme en persoonlijke aandacht voor onze reiservaringen, het boeken van de juiste restaurants, hulp bieden waar gewenst en zijn dagelijkse beschikbaarheid.
Na ons bezoek aan Kurland Village hebben wij besloten een bedrag te schenken aan de stichting Friends of Kurland. Dit is voor de uitbouw van de faciliteiten rond het veld i.v.m. de fitness apparatuur.
Wij hebben een prachtige reis gehad en praten er veel over waarbij Marc zijn naam altijd in positieve zin wordt genoemd.
Ik kan Madiba Travel zeer aanbevelen voor een reis naar Zuid-Afrika.
Met vriendelijke groeten, Han

Joyce & Kuno - maart 2015


Weer thuis en in ritme.
Het was een fantastische reis! Deze avond gaan we samen, op de bank (buiten guur weer) en hondje tussen ons in, de foto,s allemaal bekijken. Wijntje erbij, kaasjes en kaarsjes aan en laat de wind maar waaien. Wij zijn helemaal goed, vol met mooie herinneringen!

Lia - februari 2015


Madiba Travel heeft van  7 januari tot 7 februari 2015 onze reis georganiseerd. Na onze wensen gehoord te hebben, is er een mooi en haalbaar reisprogramma samengesteld. Wij, 2 echtparen rond de 70 jaar, hebben erg genoten van de reis. Alles klopte. De lodges, soms eenvoudig maar alles erop en eraan, soms luxe tot zeer luxe,  waren  uitstekend en aanraders. Prijs kwaliteit verhouding was uitstekend. We hadden de beschikking over een grote, veilige auto met 4x4.  De adviezen, tips etc. hebben we veelvuldig opgevolgd. Madiba Travel heeft ons zeer veel aandacht gegeven wat ons een gevoel van veiligheid gaf. We kunnen geen minpunten aangeven. Het bezoek aan de Township Kurland Village gaf een extra dimensie aan onze reis. Kortom: complimenten aan Madiba Travel.
Met veel groeten, Lia

Familie de Graaf - januari 2015


Inmiddels zijn we al weer even terug maar ik wilde je graag nog meegeven dat we een onvergetelijke reis achter de rug hebben! We hebben het – mede door jouw keuzes – enorm naar ons zin gehad.  

Rens & Daniela - januari 2015


Nu we goed en wel weer thuis zijn willen we je nogmaals hartelijk danken voor de prachtige keuze van zowel de itinerary als accommodatie. De ene plek was nog mooier dan de andere! We waren erg onder de indruk van de dag met Pieter. Daarom willen we graag een doneren aan de Stichting Friends of Kurland.

Familie van Keulen - januari 2015


Overall vonden wij het eten bij restaurant Aubergine het allerlekkerst.  En wat een feestje dat jij alles voor ons had geboekt! Tot slot: als ik iemand spreek in Nederland die naar Zuid-Afrika wil, mag je erop rekenen dat ik ze met een uitermate warme aanbeveling allemaal naar je doorstuur!

Peter & Rob - november 2014


Het is - mede dank zij jouw hulp en bemoeienis - een geweldige reis geweest, en wat mij betreft de mooiste vakantie tot nu toe. De mensen die we vandaag al hebben gebeld, vertelden we hoe goed de lodges waren, hoe vriendelijk de mensen waren, hoe goed het eten was. Kortom een fantastische vakantie. We zijn erg tevreden over onze reis en weten nu al dat we terugkomen en dan zeker weer een beroep zullen doen op je kennis en ervaring.

Ellen & Frans – november 2014


We kijken terug op een uitermate geslaagde reis! Alle vluchten, accomodaties, auto's, routes...prima voor elkaar! We houden jou absoluut in gedachte als we nog eens iets bijzonders willen. Onze contacten waren zeer plezierig en daarbij vooral ook de snelheid waarmee jij reageert! Klasse! De ontmoeting in Kaapstad vond ik ook erg leuk! Dank voor alle moeite en tijd die je in ons en onze reis hebt gestoken! Top!

Tony & Nadine - november 2014


We staan weer met beide voetjes op de grond. Onze dagelijkse activiteiten zijn hervat. Gelukkig zijn we alweer een heerlijke vakantie ervaring rijker. De hele reis is prima verlopen. De hotels waren allen schitterend. Gorah en de safari was voor ons het meest bijzonder. Dit had voor ons gerust een dagje langer gemogen. Het was heel nieuw voor ons en we willen dit zeker nog eens doen op een van onze volgende reizen. We zijn in onze vriendenkring al volop reclame aan het maken voor Zuid-Afrika en natuurlijk voor Madiba Travel. Ik zal met een gerust hart mensen naar jou doorsturen. Jouw enthousiasme is zooo aanstekelijk en je kennis over de plaatsen en hotels is heel uitgebreid en correct.
We willen je nog eens hartelijk bedanken omdat je geholpen hebt om ons een droomvakantie te laten beleven.

Familie Weekhout - augustus 2014


De game drives waren super leuk en spannend! De laatste dagen waren in één woord fantastisch. Kortom de meest fantastische vakantie die we ooit gehad hebben, dank daarvoor.  

Recensies