Ga naar hoofdinhoud

Wij krijgen heel veel positieve feedback van onze reizigers en zijn daar uiteraard bijzonder blij mee. Dat betekent namelijk dat ons doel is bereikt; de reiziger is een geweldige reiservaring rijker. Lees hieronder de positieve reiservaringen van andere reizigers van de afgelopen maanden.

Neem contact met ons op als je meer reiservaringen wilt lezen.

Wij hebben een fantastische huwelijksreis gehad, het kon in onze ogen niet beter. Alles was tot in de puntjes geregeld en daardoor konden wij eindeloos genieten. We wisten het natuurlijk al, maar het heeft ook weer even bevestigd wat een prachtig land Zuid-Afrika is.

Jeroen en Martine
mei 2023
 We hebben werkelijk een fantastische reis en tijd gehad waar we je van harte voor willen bedanken. Alles was perfect georganiseerd en we hebben volop genoten van onze tijd in Zuid-Afrika.
Philoméne, Sophie en Martijn
februari 2020

Afgelopen voorjaarsvakantie mogen genieten van een prachtige reis naar Zuid-Afrika.En genieten dat was het zeker. Marieke had alles voor ons tot in de puntjes geregeld en alles klopte. We verbleven in prachtige accommodaties en we hebben geweldige dingen gezien en gedaan. Marieke had overal aan gedacht van een uitgebreide reisgids tot taartjes op de verjaardag van onze dochter. Marieke bedankt voor het plannen van deze geweldige reis en en al het fijne contact voor,tijdens en na onze reis.

Familie Luisman
april 2023

Wat hebben we genoten van onze rondreis door Zuid-Afrika! Madiba (begeleidster Marieke) heeft onze reis tot in de puntjes verzorgd. De persoonlijke benadering, bereikbaarheid en professionaliteit maakten echt het verschil. Wij kunnen eenieder Madiba Travel aanbevelen. Onze reis was een feest!

Familie De Louw
januari 2022

We kijken terug op een heerlijke vakantie in Zuid-Afrika, al moesten we die eerder afbreken. We zijn bijzonder blij met de hulp en service van Marieke. Wat heb je een goede smaak als het gaat om de accomodaties en ook de planning van de route was top. Maar zeker ook het relaxte gevoel dat we op iemand konden terugvallen bij vragen. Want die waren er als gevolg van de coronacrisis. Het gevoel overheerst de reis nog af te maken en dan weten we je zeker weer te vinden.

Familie Stuijt
maart 2020

Wij hebben een super mooie onvergetelijke en zorgeloze vakantie gehad dankzij de professionele top service van Anika en Madiba Travel. Aanrader om hier je reis te boeken. Het uitgeschreven reisplan met alle informatie over wat je kunt ondernemen was echt geweldig. Wij zijn erg tevreden en hebben plannen om in 2024 opnieuw een reis te boeken.

Familie Van den Bos
April 2023
Marieke heeft onze wensen vertaald naar een fantastische en onvergetelijke reis. Zuid Afrika is boven verwachting, onze reis was een aaneenschakeling van prachtige landschappen / steden / natuur en bovenal super vriendelijke mensen. We hebben de verschillende gezichten van Zuid Afrika mogen ontdekken. Alles was top geregeld en de persoonlijke ontvangst door Marieke maakte de voorbereiding compleet!
Familie Faber
augustus 2023

Onze reis was heel leuk, de locaties waren fantastisch, en jullie bereikbaarheid was perfect, zowel voor als tijdens de reis.

Patrick de Bouver
november 2022
Heel fijn ook dat jij alles zo goed had geregeld en ook altijd bereikbaar was | Jacqueline en Rene
De terugreis is heel goed verlopen en we kijken inderdaad terug op een geweldige vakantie. We hebben ervan genoten. Van de prachtige natuur, de super aardige mensen, de wilde dieren, de prachtige locaties die jij voor ons hebt uitgezocht, het heerlijke eten en de wijnen. Heel fijn ook dat jij alles zo goed had geregeld en ook altijd bereikbaar was.
Mochten we ooit nog een keer naar Afrika gaan, dan weten we je weer te vinden!
Het was een onvergetelijke reis | Ilona en Hans

Wij hebben fantastische 4 weken in Zuid-Afrika gehad. Voor ons de eerste keer, maar wat een geweldig land is dit! Vooraf hebben we met Marieke onze wensen doorgesproken op basis waarvan ze een mooi voorstel had gedaan. Hier en daar hebben we het nog in overleg aangepast en daarna deed Marieke de rest. We verbleven in prachtige accommodaties op unieke plekken en ook al het praktische eromheen zoals de huurauto en de binnenlandse vlucht waren prima geregeld. We komen zeker een keer terug naar Zuid-Afrika! Het was een onvergetelijke reis.

Wij zijn verliefd op Zuid-Afrika! | Family Doyer

Lieve Marieke, ontzettend bedankt voor de prachtige reis die je voor ons geregeld hebt. We hebben een foto poster in de keuken hangen waar we iedere dag van genieten! We zijn jullie dankbaar dat onze aanbetaling is blijven staan zodat we die nog mochten gebruiken. Wij zijn verliefd op zuid-Afrika en komen zeker nog eens terug.

Helemaal happy hier! | Karlijn en Douwe

We have arrived. Echt hele goede trip. Kwa-Zulu Natal is ook echt veel meer Afrika. We hebben genoten.

Heel veel dank voor een onvergetelijke ervaring | Judith, Boris en Frederique

Beste Paul, we zijn weer terug in Nederland en genieten nog na van onze fantastische rondreis door Zuid-Afrika. Wat een prachtig land!! De accomodaties en de route die je voor ons gepland heb, spelen een belangrijke rol in onze positieve beleving. Kleinschalig en zorgvuldig uitgezocht en allemaal even goed. Alhoewel Sungulwane en Thonga Beach waren voor ons absolute favorieten! Heel veel dank voor een onvergetelijke ervaring. Eén ding weten we zeker: we willen weer terug.

We kijken zonder enige twijfel terug op een fantastische, onvergetelijke vakantie in Zuid-Afrika | Annemarie, Herman, Olivier en Caspar

We hebben genoten van de afwisseling van de reis met verschillende activiteiten, verschillende prachtige overnachtingsplekken, omgevingen en mensen. Complimenten voor de persoonlijke manier van werken: van het eerste contact tot onze ontmoeting in Kaapstad en de appjes onderweg. Dit hebben we erg gewaardeerd. 

Hartelijke groeten (en een ‘drukkie’ zoals we van François bij Maqueda Lodge leerden).

Geweldig om als gezin zo’n reis te maken | Saskia Meulenberg

Allereerst willen we je hartelijk danken voor de mooie reis die je voor ons hebt uitgestippeld. Het was echt een geweldige reis en heel goed geregeld, we hebben enorm genoten. Helemaal nu de kinderen groter zijn en ze steeds meer hun eigen dingen doen is het geweldig om als gezin samen zo’n reis te mogen maken.

De reis was een aantal mini vakanties achter elkaar | familie Doorenbos

We hebben de hele reis ervaren als een aantal mini vakanties achter elkaar, dat maakte het super afwisselend en we hebben ook dan geen moment gedacht dat iets niet leuk of geschikt was. Iedere paar dagen was weer een nieuw avontuur.

Nogmaals bedankt voor al je hulp en begeleiding voor en tijdens de reis. We zullen je met warmte aanbevelen aan eenieder die interesse heeft in Zuid Afrika.

Wat hebben we genoten | Familie Eenkhoorn

Heel veel dank voor een echt onvergetelijke reis. wat ons betreft gaan we zeker nog eens terug naar het prachtige Zuid-Afrika.

Een plezier om met jullie samen te werken | Myriam en Willy
We genieten nog na van onze geweldige reis: twee weken Namibië en een week Westkaap.
Het was al voor de tweede keer dat we beroep deden op Madiba Travel en ook nu weer was het een plezier om met jullie samen te werken’.
Je hebt onze wensen goed aangevoeld | Familie van Halm
Het was een heerlijke, geweldige, overweldigende, fascinerende en bijzondere vakantie. We hebben heel veel beleefd en gezien.  Veel verhalen om te vertellen en ervaringen die we nooit meer gaan vergeten.
Dank je wel voor de uitstekende samenstelling en organisatie van de reis. Je hebt onze wensen goed aangevoeld bij het maken van je keuzes. Het was allemaal perfect geregeld!
Fantastische organisatie van een onvergetelijke reis | familie Kostering

Heel, heel veel dank voor de fantastische organisatie van onze onvergetelijke reis naar Zuid-Afrika. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek via de app in 2019, de daaropvolgende voorbereidende gesprekken, en dat waren er aardig wat door de 2 jaarse break van de reis als gevolg van corona, tot de laatste vakantiedag een paar dagen geleden in Franschhoek, hebben we blind op jouw kennis, kunde en organisatietalent kunnen varen.

En we komen terug. Als het zover is, melden we ons graag weer bij je Marieke. En ook dan gaan we graag weer met je iets drinken, we vonden het allemaal erg leuk je ‘in het echt’ te zien.

We komen zeker nog eens terug | Familie Smit
Voor de tweede keer heeft Marieke Uphoff een geweldige vakantie voor ons in Zuid Afrika geregeld! Als geen ander weet zij de mooiste plekjes te vinden. Wij zijn inmiddels enorm onder de indruk van Zuid Afrika, de natuur, het klimaat, het heerlijke eten.
Alles was tot in de puntjes geregeld. Marieke was altijd bereikbaar en als er iets aan de hand was stond ze direct voor ons klaar met raad en daad. Hoe fijn om zo in een ver land te verblijven, onder begeleiding van zo’n lieve, betrouwbare en behulpzame reisbegeleidster. Wij zijn Marieke enorm dankbaar voor alles wat ze voor ons heeft gedaan.
Geen enkel moment maakte COVID onze reis onmogelijk | familie Peters

Net terug van een fantastische veelzijdige reis uit Zuid-Afrika! Vooraf leek het wat spannend om tijdens de covid tijd naar een oranje gebied te reizen: belemmerd dat onze reis niet? Gaat het wel goed met de testen? Zitten we daar straks niet vast? We zijn echter heel blij dat we tóch zijn gegaan. Het was juist erg speciaal omdat het bij alle trekpleisters super rustig was. Dat maakte het reizen erg relaxt! Daarnaast hebben we op geen enkel moment het gevoel gehad dat iets door COVID onmogelijk was. Het was fijn om Marieke als back up te hebben. Ook kregen we elke dag super leuke tips. Kortom: aanrader!

“We willen graag positieve ervaringen delen” | Rene en Margot

Wij hebben mede dankzij jullie een waanzinnig geweldig reis gehad.. is alweer even geleden (maart dit jaar) maar altijd hebben we gezegd dat we een recensie willen schrijven over onze fantastische reis mede dankzij dus jullie geweldige locaties, support enz enz.. we doen niet snel aan recensies maar voor deze reis, die was voor ons te bijzonder mooi, willen we heel graag onze super positieve ervaringen die we met jullie hadden delen met andere mensen.

Heel erg bedankt | Familie Léonard – België

Juist voor de coronacrisis vertrokken we naar Zuid-Afrika. We beleefden prachtige momenten toen we in Drakensberg waren. Daarna reden we naar Ndaka Safari lodge. We zagen er giraffen, olifanten, neushoorns, leeuwen, een cheeta, hippo’s en nog veel meer. We leefden op een wolkje van geluk. Dan haalde de covid-crisis ons in en moesten we onze reis onderbreken. Marieke hielp ons door deze moeilijke periode. Ze was altijd bereikbaar en vond voor ieder probleem een oplossing. Dankzij haar hebben we 15 dagen quarantaine overleefd en zijn we veilig thuis geraakt. Madiba travel heeft ons dus niet in de steek gelaten zoals veel grote reisbureaus wel deden. Marieke is een zeer betrouwbaar en behulpzaam persoon. Daarom raad ik iedereen aan om met haar op reis te gaan. Heel erg bedankt Marieke.

Ondanks de gekke situatie hebben we een mooie reis gemaakt | Martijn en Karin

Wij willen je via deze weg nogmaals bedanken voor het meedenken tijdens onze vakantie! Het was heel erg prettig om te weten dat we ergens terecht konden mochten wij niet meer naar huis kunnen.

We hopen dat de corona crisis jullie niet te veel zal raken! We gaan als er straks weer een positief reisadvies komt jullie bij iedereen aanraden!

Een fantastische vakantie | Annette en Dorine
We hebben een fantastische vakantie gehad, mede dankzij al jouw goede zorgen! Zuid-Afrika is een prachtig land, waar we zeker nog een keer naar toe terug willen komen.
We hebben een heerlijke en fantastische tijd gehad | Rene and Elisabeth

Beste Marieke, het was fijn om je ‘life’ te mogen ontmoeten en dank ook voor de toelichting op de voorrangsregels bij de kruispunten en de lift naar de auto verhuur. Wat een goede zorgen en service!

Veel dank voor jouw hulp bij deze goede itinary! Een groot succes! | Familie Ter Kuile
Het waren leuke afwisselende locaties voor een reis met kleine kinderen.  We hebben vooral enorm veel heerlijke tijd als gezin gehad, actief in de buitenlucht en in het schitterende landschap en met super weer. Daar was het ons precies om te doen.
“Kortom we komen graag weer terug.” | Monique en Marius

Even een berichtje om je te laten weten dat we wederom een fantastische reis hebben gehad. De 2 weken leken wel een maand waardoor we een super relaxed gevoel hebben gehad tijdens onze reis. De locaties waren echt geweldig. Met name Africamps en Cederberg was werkelijk fantastisch! Ook ons laatste verblijf bij enorm lieve Dorie en Johan is goed bevallen, kortom we komen graag weer terug. Dank voor je goede verzorging en tips.

“De safari was echt helemaal te gek!!!” | Sacha en Marc

We zijn alweer schoon gewassen en uitgepakt in ons eigen huis en zitten heerlijk na te genieten. De safari was echt helemaal te gek!!! wat een ervaring wat een leuke mensen, en wat ontzettend mooi, dit gaan we zeker nog eens doen.

Back To Top