skip to Main Content

 

Het mooiste van Afrika vinden wij haar mensen, de wildernis en het gevoel voor avontuur.

Wij zullen deze drie elementen altijd toevoegen aan het reisprogramma om jou een onvergetelijke vakantie te bezorgen; of je nu op huwelijksreis gaat,  je 60-ste verjaardag viert of met je kinderen op vakantie wilt.

 

Marieke Uphoff

Marieke zette in 2006 voor het eerst een stap op Zuid-Afrikaanse bodem. Ze was zo onder de indruk dat ze de daaropvolgende jaren bleef terugkomen. Marieke werkte al jaren voor een touroperator in Nederland, maar toen ze de kans kreeg om vanuit Kaapstad te werken twijfelde ze geen moment. De koffers werden ingepakt, en ze vertrok  naar Kaapstad. Na een aantal jaren kwam dochtertje Josephien ter wereld in Kaapstad. Inmiddels is ze safari-expert, weet ze alle kindvriendelijke plekken, de beste restaurants ‘in town’ en de mooiste culturele bezienswaardigheden in Zuidelijk Afrika.

Paul Langeveld

Paul is een compagnon van Madiba Travel en een Afrika liefhebber pur sang. Hij woont en werkt al meer dan tien jaar met zijn vrouw en twee kinderen in de Westkaap. Door zijn vele reizen kent Paul de schoonheid van Zuidelijk Afrika. Fietsen door Namibië, kamperen in de Okavango Delta, wandelen in het noordelijke deel van het Kruger Park: Paul is overal geweest en heeft het allemaal gezien en gedaan. Tevens is Paul een groot golf-liefhebber en heeft hij ervaring in het organiseren en samenstellen van prachtige golfreizen op de beste golfbanen in Zuid Afrika.

Marc Schoon

Marc is in 2007 begonnen met Madiba Travel. Hij zette in 1999 voor het eerst voet op Zuid-Afrikaanse bodem. Hij was uitgenodigd om te spelen voor het rugbyteam in Knysna, een idyllisch dorpje aan de Tuinroute. In 2000 keerde hij terug naar Kaapstad om voor zijn studie geschiedenis aan de Universiteit Leiden zijn scriptie-onderzoek uit te voeren. Na jarenlang heen en weer pendelen vestigde hij zich in januari 2009 definitief in Kaapstad. Hij is zeer betrokken bij de Stichting Friends of Kurland en andere gemeenschapsinitiatieven in de Kaap. Deze sociale verantwoordelijkheid is voor hem een belangrijke drijfveer en daarom is dit ook één van de kernwaarden van Madiba Travel.

Contact Madiba Travel

Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. We adviseren je graag!

Sinds de wereldwijde uitbraak van Covid-19 is reizen naar Zuidelijk Afrika niet meer vanzelfsprekend. Er is veel veranderd en wij kunnen ons voorstellen dat het bij jou veel vragen en onzekerheden oproept.

Ondanks en dankzij alle tegenslagen en onzekerheden hebben wij bij Madiba Travel geprobeerd om onze service aan te passen om zo goed mogelijk voorbereid te zijn wanneer het weer mogelijk wordt om onbezorgd te reizen naar één van de mooiste delen van de wereld.

Naast onze bestaande pijlers; doing good, persoonlijke aanpak en lokale aanwezigheid, zijn de onderstaande diensten standaard geworden:

Wij zijn bereikbaar voor alle vragen via email, telefoon en whatsapp

email: marc@madibatravel.nl                                                              telefoon/whatsapp: +27 76 165 1846

Vanwege de toegenomen armoede en onzekerheid in Zuid-Afrika zijn we ook volop betrokken bij de dagelijkse soepkeuken in Kurland Village. Volg onze inspanningen op sociale media via:

Madiba Travel en Friends of Kurland

Back To Top