Ga naar hoofdinhoud
Kom naar Zuid-Afrika met de kinderen en kleinkinderen

Soms zijn er gebeurtenissen die je groots wil vieren. Bijvoorbeeld een bijzondere verjaardag, gezinsuitbreiding of een huwelijksjubileum. Hoe leuk is het om bij zo’n speciaal moment op een bijzondere vakantie te gaan naar Zuid-Afrika met de hele familie? 

Bij Madiba Travel hebben we jarenlange ervaring met het organiseren van familiereizen, waarbij de kleinkinderen, ouders en grootouders samen naar het mooiste land ter wereld komen. Met veel liefde en toewijding organiseren we een reis die door jong en oud niet snel vergeten zal worden.

Waarom op reis naar Zuid-Afrika?

We zijn misschien een beetje bevooroordeeld, maar Zuid-Afrika is een prachtig land. Met zoveel verschillende bestemmingen en culturen is er steeds iets nieuws te ontdekken. Het land wordt niet voor niks ‘het regenboogland’ genoemd. De diversiteit in landschappen en culturen is uniek.

Waarom boeken bij Madiba Travel?

Madiba Travel is al 14 jaar gevestigd in Kaapstad. Hierdoor kennen we het land bijzonder goed en hebben we uitstekende contacten met onze lokale partners. We maken hierdoor absoluut het verschil – voor, tijdens en na de vakantie. Daarnaast zijn wij groot fan van een persoonlijke aanpak. Ons doel is altijd om vanuit persoonlijk contact een reis te kunnen samenstellen die past bij al jullie wensen en ideeën. Vanaf het eerste contactmoment is een ervaren reisadviseur jullie aanspreekpunt. En ook tijdens de reis zullen we jullie adviseren en begeleiden waar nodig.

Madiba Tavel heeft al jarenlang een bijzondere betrokkenheid bij Kurland Village. Dit is een arme en kleine gemeenschap die ligt aan de Tuinroute van Zuid-Afrika. Wij hebben een project opgezet waarbij we met de reizen die we organiseren een bijdrage leveren aan de verbetering van de leefomstandigheden van Kurland Village.

Een bijzondere reis met voor ieder wat wils

Bij het organiseren van vakanties voor een grote familie met meerdere generaties zoeken we altijd naar de meest bijzondere accommodaties. Bijvoorbeeld een groot huis of een villa, waar de hele familie in past. Of we zoeken een safari lodge, welke dan exclusief voor deze hele familie is. We kunnen verder zorgen voor een reis in een familie bus met een chauffeur, maar als de familie zelf kan rijden dan zorgen we voor een of twee mini vans, welke zelf bestuurd kunnen worden.

Daarnaast merken we dat deze families ook van tevoren graag het programma al gedeeltelijk ingevuld willen zien. Er zijn namelijk zoveel meningen en dit voorkomt dat er ter plaatse nog teveel moet worden nagedacht en moet worden overlegd. Wij helpen graag met het invullen van de dag door het adviseren en boeken van excursies, picknicks, sport wedstrijden, theater en restaurants.

Ook een verrassing, zoals een taart of ballonnen of een bijzonder restaurant past helemaal bij deze speciale gelegenheid en daar helpen we heel graag bij.

Kortom, zijn opa en oma 40, 45 of zelfs 50 jaar getrouwd, wij helpen graag met het samenstellen van een prachtige vakantie in Zuid-Afrika.

Back To Top