Ga naar hoofdinhoud
Waarom een reisspecialist?

Iedereen kent wel iemand die in Zuid-Afrika woont of die wel eens een reis heeft gemaakt naar Zuidelijk Afrika. Ook is er natuurlijk heel erg veel informatie beschikbaar over de mooiste wildreservaten in Zuidelijk Afrika, de leukste wijken en restaurants van Kaapstad en de gaafste adrenaline activiteiten op of in de Atlantische Oceaan. En toch kunnen wij voor elke reis nog steeds het verschil maken. En daar zijn diverse redenen voor:

  1. Omdat wij, als echte specialisten, al jaren in Zuid-Afrika wonen en werken, kennen we de omgeving uitstekend. En dat heeft zo zijn voordelen: we kennen de hidden gems.
  2. Omdat wij in de bedden hebben geslapen, de mensen in de lodges en guesthouses persoonlijk kennen en ervoor zorgen dat de reizigers altijd zeer gastvrij en vriendelijk behandeld worden.
  3. Omdat we onze sociale verantwoordelijkheid nemen als reisspecialist. We zijn bijna dagelijks betrokken in diverse sociale projecten om een klein beetje een verschil te maken in de levens van de kansarme mensen. Hierbij worden de reizigers ook uitgenodigd om een paar uur van de vakantie betrokkenheid en interesse te tonen in de diverse gemeensschapsiniatieven waar wij betrokken bij zijn. Dit is voor ons erg belangrijk.

Wie zijn wij?

Marieke zette in 2006 voor het eerst voet op Zuid-Afrikaanse bodem. Ze was zo onder de indruk dat ze de daaropvolgende jaren bleef terugkomen. Inmiddels is ze safari-expert, weet ze alle kindvriendelijke plekken, de beste restaurants ‘in town’ en de mooiste culturele bezienswaardigheden in Zuidelijk Afrika.

Paul is een Afrika liefhebber pur sang. Door zijn vele reizen kent Paul de schoonheid van Zuidelijk Afrika. Fietsen door Namibië, kamperen in de Okavango Delta, wandelen in het noordelijke deel van het Kruger Park: Paul is overal geweest en heeft het allemaal gezien en gedaan. Tevens is Paul een groot golf-liefhebber en heeft hij ervaring in het organiseren en samenstellen van prachtige golfreizen op de beste golfbanen in Zuid-Afrika.

Marc zette in 1999 voor het eerst voet op Zuid-Afrikaanse bodem. Hij was uitgenodigd om te spelen voor het rugbyteam in Knysna, een idyllisch dorpje aan de Tuinroute. In 2000 keerde hij terug naar Kaapstad om voor zijn studie geschiedenis aan de Universiteit Leiden zijn scriptie-onderzoek uit te voeren. Na jarenlang heen en weer pendelen vestigde hij zich in januari 2009 definitief in Kaapstad. Hij is zeer betrokken bij de Stichting Friends of Kurland en andere gemeenschapsinitiatieven in de Kaap.

Anika vertrok in 2002 voor het eerst naar Zuid-Afrika om daar te gaan backpacken. Na haar rondreis was ze verkocht; ze bleef terugkomen naar het prachtige land. Sinds 2014 is Anika woonachtig in Kaapstad met haar man en 2 zonen. Haar voorliefde voor dieren en wildlife maakt dat ‘the bush’ haar favoriete plek is.

Jouw reis is maatwerk

Iedereen heeft andere wensen voor een reis naar Zuid-Afrika. De één houdt van een actieve vakantie, de ander wil meer rust.

Door onze ervaring kunnen we de beste combinaties tussen natuur, cultuur en avontuur samenstellen. Maar ook belangrijk is het ritme, de lengte van reisafstanden, het soort accommodatie, de faciliteiten in een dorp of natuurgebied, de kwaliteit van de wegen en nog veel meer waar we je graag over adviseren.

Een veilig en ontspannen gevoel voor, tijdens en na de reis

Vanaf het eerste contactmoment zal onze ervaren reisadviseur het aanspreekpunt zijn. We nemen je een hoop werk uit handen. Je hoeft niet zelf het hele internet af te speuren naar de beste plekken om te overnachten en leukste uitjes. En kom je er tijdens de reis niet helemaal uit? Ook dan staan wij voor je klaar om je te helpen zodat jij optimaal gebruik kan maken van onze lokale kennis. Verder zijn wij ter plaatse altijd aanwezig en bereikbaar via Whatsapp voor last minute restaurant boekingen of in het geval van pech onderweg. Ook een kopje koffie of glaasje wijn “in person” slaan wij nooit af.

Back To Top