Ga naar hoofdinhoud
Naar Zuid-Afrika in december? Wees er op tijd bij!

Nooit eerder viel ons op dat het al lastig is om een vakantie tijdens de december feestdagen naar Zuid-Afrika te boeken. Velen laten de donkere dagen achter en genieten graag van de zomer aan de andere kant van de aardbol. Vandaar dit hartverwarmende advies! Wil je in deze periode naar Zuid-Afrika komen, dan raden wij aan en helpen graag zo snel mogelijk met jouw boeking.

Wat zijn de redenen?

Uiteraard merken we nog steeds een verminderd aanbod in huurauto’s, binnenlandse vluchten en hotels en safari lodges, post-COVID. Zo spraken wij deze week met een van de Sales managers van Bluu Car Rental en ook van Europcar en zij bevestigen dat het wagenpark nog niet hetzelfde is als deze was in 2019. Er zijn wel plannen om te investeren, gelukkig! Ook veel hotels en guesthouses hebben stilgestaan en hebben de afgelopen jaren niet geinvesteerd in uitbreiding. En dit terwijl de vraag van reizigers om naar Zuid-Afrika te reizen weer overweldigend is.

Wij helpen je graag!

Het goede nieuws is dat wij van Madiba Travel met al onze contacten exact weten waar we nog net wel een huurauto voor je kunnen vinden. Ook weten we precies dat nieuwe hotel te vinden dat net geopend is en nog veel kamers beschikbaar heeft. Zoals al bijna 15 jaar lang; wij helpen graag weer!

Back To Top